fazni za Mikrotrakasta patch antena

J

JAVERIA EJAZ

Guest
Pozdravljeni Ustvarili smo fazni z Mikrotrakasta patch antena za elektronsko krmiljenje žarka, v katerem smo simulirali digitalni prešli line preklopniki fazi tip za spremembo faze med sevalnih vse elemente in fiksne pridobili razred c ojačevalniki za spremembe tehtane amplitud vsakega elementa. 1. naloga: Prav tako sem moral napisati poglavje fazni element za Mikrotrakasta patch, v katerem so bili en obliž element zasnovan z uporabo modela daljnovoda in krmo Mikrotrakasta line način. Pravzaprav rabim papir, članek ali tutorial, s pomočjo katerih lahko dobim idejo o pisanju poglavja fazni od patch Mikrotrakasta krmijo z mrežo moč delilnikom v poslovnem način. Vse simulacije so bile izvedene oh HFSS. Prav tako potrebujejo nekaj koristnih gradivo o POWER DIVIDER NETWORK da bi napisali nekaj podrobnosti o tem. Naloga 2: Naš naslednji korak je, da napišete teze za projekt za ta namen rabim teorije materiala za pisanje ločenih poglavjih za ojačevalce in faznih transformatorjev. Članek ali tutorial si ljudje pošiljajo mora vsebovati pojasnilo ojačevalniki in faznih transformatorjev glede na fazo in amplitudo variation za Mikrotrakasta patch polje. Vsak dokument, s pomočjo katerih lahko dobim idejo, da bi napisali teh poglavjih natančno in točno Vsak eno lahko pomaga mi prosim, bom zelo hvaležen, da ste kot moram predložiti diplomsko delo v ponedeljek.

im pošiljanje u nekaj materiala z njim bomo lahko u veliko .........

Moram narediti isto stvar za moje fyp in sem se sam obliž in i dont točno vem, kako da se pretvori v niz .. je mogoče, da u dati vse tutorial ali primer, ki u so na polja v hfss?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back