ESA / C tester

Elektor je forum posvečen ESR / meter C, pojdite na: http://www.elektor-electronics.co.uk/default.aspx?tabid=29&view=topics&forumid=15 in ne boste našli nekaj infos (in FAQ) iz je kdo jo je naredil. Jaz sem razmišljal, da bi ena (zdi zelo zanimivo), takoj ko bom našel dobre kakovosti shematskimi. Jaz ne sprašujem za shematski, da vas (zaradi problem avtorskih pravic), vendar sem prepričan, da prej ali slej bom našel nekoga, ki mi pove, kaj iščem. Adijo!

Hi All: lol: To je en lep projekt, vendar imam nekaj vprašanj Kaj ia Merilno območje za ESR, kapacitivnost? Kakšna je natančnost tako za ESR in kapacitivnost? hadihf sem videl svoj post v elektor Forum o uporabi 16F877A-I / P in 16F628A namesto 16F877 in 16F84A Ali vam je kateri koli stik ali Code Spremembe? Torej, če bi vas prosimo, da po njih tukaj ali PM Me Hvala in poslovili

Hi, meter je razumno točne in koristne, če r na tv / monitor popravilo. Osebje na e / l / e / k / t / o / r mesto je najbolj cooporative. Res je treba registrirati in vpisati vprašanja tam. S spoštovanjem

Koliko to stane? Poglej zanimivo se mi. Hvala za vaše informacije, anyway.

Link dela ne! "" H ** p: / / www.elektroworld.info / ftp / index.php "" Ali si še Link? Michael

@ Hadihf sem lahko Http ne "h ** p":! Cry: sem prišel na stran, samo problem je datoteka Zip (ESR_C_meter.zip) ni na Reddy stran za dl, ali drugih pdf "Elektor-circuit-Kondensator-Tester" ni za dl! Michael

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back