Enostavno polnjenje vezje za polnilna baterija 6V 4Ah?

S

Sfinga

Guest
Salam,

Imam majhen sistem, se je moč iz stenske dc adapter.
Sistem napajanja je urejena na 5V DC

Želim uporabiti rezervno baterijo (Reachargeable Akumulator 6V 4Ah)

Hočem svoj sistem delo od stene dc pretvornik in v istem času zaračuna na rezervno baterijo.

Ko je sistem moči (steno dc adapter) ne uspe, se rezervna baterija dela automaticlly ohraniti sistem deluje.

Ali obstaja enostaven vezje naredil?

Opomba: moj zahtevek Time Machine Udeležba uporabo bližine kartic.Najlepša hvala

Moraš biti bolj specifično.Vsak tip baterij requery drugačno polnilnik (svinec, NiCd, NIH ,...)- Nikoli manj za polnjenje vseh vrst baterij, pri 6 V, ki ga potrebujete za dobavo večje od 6V, vaš 5V ne bo delovala.
Najbolj preprosta vezja za rezervne energije je rele (Na ko moč je prisotna in Izključeno za energijo baterije).Moj svetuje, in če imate prostor, je uporaba svinca baterijo, samo dobavo konstantne napetosti na terminal in njegovo opravljeno.

Hvala Elavionic

I uporabe Svinec tipa akumulatorja.
I uporabite stenske adapter (9 VDC) za dobavo moj sistem (urejeni do
5 V).

Lahko napolniti Svinec bateriji s 9VDC?
Hočem, ko se sistem ne uspe, se baterija avtomatsko vzdržuje sistem deluje.

Imate preprost diagram za to?

Hvala za vaš odgovor

živjo,

Samo opozoriti na nekatera vprašanja, za vroče Trampljenje, rele morda ne bo deloval pravilno.

vi zagledati, mehansko je počasen, zato za vezje za preklapljanje oskrbe iz enega vira na drugega vira lahko povzroči suddently moči izgubil.

kaj i kažejo na to je z uporabo vroče swap ic, kot ma4271, max4272 ali max4273 odvisna od vaše prijave.

kot za zaračunavanje vezja, mislim,
da lahko poskusite tukaj

http://www.myra-simon.com/bike/charger.html

upanje je to koristno

pametno

živjo,

lahko iščete UPS sistem (uninterrputal napajanja)

Pojdi na www.epanorama.net veliko informacij tukaj.

adijoPožar v Wire: SM2:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back