enosmerno napetost problem

H

hodahussein

Guest
hi imam dc vira napetosti sprememb od 90 do 30 v volt dc moram popraviti to napetost pri 24 enosmerno napetost, tako i iskalno o regulator napetosti, kot so družinski LM78XX vendar sem ugotovila, LM7824 in je max vhodni 40 voltov, tudi jaz design zener vezje, ampak rabim 2A v ven ven zato moramo z upor 120watt tako da ni praktično. Vem, da je najboljši način za uporabo PWM "dc dc pretvornik, da", ampak jaz iskalno o nizki stroški in preprosta rešitev, tako da je vse eno uporabo, ali vedo, regulator ali preprostih praktičnih stika? čakati vašo pomoč za pomen hvala

www.national.com Poglej SIMPLE izdelkov SWITCHER. Tudi po svojih WebBench orodje, da bo vaše zahteve vnos načrtovati in graditi potencial vezje za vas (naj bi vam del številke in vse).

hi ok že sem našel to spletno sit pred med raziskavo, vendar ta rešitev vključuje IC [SMD] in ven iz sedanje majhne v primerjavi s tistim, kar rabim [2A] tako, rabim praktičnih rešitev res, kot so družinski ali drugi LM78xx čakati vaš odgovor reg,

Za Vin = 30-90V, in Vout = 24V @ 2A, WebBench kliče LM5116. Orodje pravi, da se lahko uporablja do 20A modelov. Iščete sedanje ravnanje upravljavca IC sam? Če je tako, nisem presenečen, da bi bila majhna, saj stikala Induktor in FET so ravnanje večji del moči. Upravljavec le čutila izhodno napetost in prilagaja dolžnost cikla nadomestna, da izhodno napetost na 24V.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back