EMI, tloris in Analogan tloris

D

devascanildo

Guest
Živjo,

Jaz sem oblikovanju baterije recharger in imam vprašanje glede EMI učinke.Je treba dati razlog plasti pod Induktor?
Stikalo je PNP tranzistor.Ima dissipator priključen v zbiralcu.Če sem se Induktor blizu z dissipator, bi lahko to delo kot antena (in je ovira na ukaz vezju)?
Bom uporabo dveh plasti krovu in tokokrog je na tleh in Analogan terenu.Je treba dati tloris in Analogan tloris?ali le tloris?

Ima kdo predlog?

S spoštovanjem,
Guilherme

To je samo baterije applcation, tako da vas ne po NV ali LV natančnost ..
Ker imate dve plasti PCB bi vam svetujemo, da vložijo skupno ravnino na spodnjem sloju.
To bo imelo čim manj upora in induktivnost o kakršni koli podlagi konfiguracije ..

S spoštovanjem,
IanP

Moje izkušnje pravi, da je bolje imeti trden in enoten tal, skupnih analognih in digitalnih del.

Ponavadi proizvajalci A / D in D / A pretvorniki, kažejo, da imajo ločen analogni in digitalni tal.To ponavadi optimizirate učinkovitost mešani signalne naprave.

Vendar pa v vsakdanjih življenjskih situacijah delitev ravnin ni tako enostavno opredeliti in ste sprejeti kompromise in pogosto je enostavnejši in bolj učinkovito uporabo enotnega tlemi plast

Živjo,
IanP: to je samo polnilnik, toda če hoče, da je za promet, nato pa morajo opraviti vse EMC preskusni postopek, zahteve je enaka za preprost in polnilnik za VCR.

Imate dc / dc pretvornik?In ..bo bolje, če ga lahko dobimo schem, ali del teh schem.

O zemljo in večkotnik.
1.Imeti morate ločen analogna in digitalna tla, če ima ADC morate povezati dve tla pod ADC v eno samo točko.Če ste uporabili CPU ADC potem Mae povezavo na nasedenje pin.
2.Če želite prenesti EMC test, potem morate za zmanjšanje na najmanjšo sevanje CPU, na drugi strani naj bi na vaš procesor uporovnem zunanjih emisij.Uporaba za CPU kristalno čistim tla večkotnik, priključite samo v eni točki na digitalne zemeljske večkotnik.Pot je upor v oscilation vezja.Uporabijo kratke skladbe za kristale.Uporabljajte kristale z mogoče nizko frekvenco.Daj kondenzator blizu CPU.
3.Če imate DC / DC pretvornik, je to zelo odvisno od pretvornika, bo to DC /
DC ali AC / DC, kaj se je vhodni vir?Pomanjšaj v kapacitivnosti med močjo MOSFET in tla, nevtralno ali zemlje.Ta i za iste in indukcijske.Uporaba kratkega in širok kolotek.Put input filtrov.

Če vas, dajte mi malo več informacij bom lahko dal natančnejše komentar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back