eMetabox vedno ON

K

kang_mas

Guest
I flash moj STB (eMetabox1) z novo programsko opremo in računalnikom izpis "prenos uspehu", Metabox pravi, "Dobro", potem sem odklopite napajalni kabli.Ko sem vtičniku napajalni kabli v Metabox zaslona "ON" in podobno, kot vedno.
Sem že vse poskusil trik bellow (sprejeto od h ** p: / / www.megaone.com / emetabox / guide.htm):Q. Posodobitev za Metabox še vedno ni uspela po 3 urah in je to sporočilo o napaki
A. Posodobitev metabox bo o traja nekaj minut.Preverite svoje nastavitve com pristanišče ali napačen tip kabla se uporablja.Uporaba Nullmodem kabel.

Q PC bo izpis "prenos uspehu" in Metabox izpis "Dobra".
I izklopite in metabox in izpis je vedno "na"
A. narobe programske opreme so bili plakiranim v Metabox.Reflash s pravilno datoteko.

Q. sem poskušal obremenitev vseh možnih novih posodobitev softwares za srebrne
eMetaBox vendar ne z pozitivnim rezultatom, še vedno nima odgovora in LED
je še vedno "na"
A. Izklopite sprejemnik in ponovno datotek in kabelsko znova.Nato priključite sprejemnik znova zagnati program, ko sprejemnik še vedno moč izključiti.program bo odgovor s poskuša povezati 1.2.3 ..., potem pa preklopite na moč sprejemnik, če so vsi koraki so prav to se mora narediti trik.
A. Če pritisnete "Power" gumb na sprednji strani sprejemnika po nalaganju programske opreme za prejemnika se bo prikazal le "o".
Morate izklopite stikalo na zadnji strani sprejemnika.Poskusite ponovno naložite programsko opremo še enkrat.
Po sprejemnik kaže "Dobro"
in nato počakate 30 sekund.Če se sprejemnik ne znova sama, jo izključite z stikalom na hrbtni strani sprejemnika, počakajte 10 sekund, nato pa jo na enkrat.Sprejemnik mora pokazati "na ... ... Strt inst".Če je to OK, potem pa jo lahko izključite, se povežite s satelitskimi in televizijo, in vzpostavijo za jezik, satelitske in ne "Multi Search", da bi našli poti znova.

Qi so poskušali nadgraditi programsko opremo, vendar je "filesend2 program" counts in reče "Ne Sprejmi".
A. Izklopite sprejemnik in ponovno datotek in kabelsko znova.Nato priključite sprejemnik znova zagnati program, ko sprejemnik še vedno moč izključiti.program bo odgovor s poskuša povezati 1.2.3 ..., potem pa preklopite na moč sprejemnik

Q. Kako ugotoviti tip sprejemnika
A. obstajajo 2 vrsti metabox:
1 - črno-rdeče barve škatla škatla s črno barvo ali srebrni barvi sprejemnik in desni strani sprednjega pokrovčka navaja eMetabox.
2 - bela barva škatli polje s srebrno barvo sprejemnik in desni strani sprednjega pokrovčka navaja eMetaboxII.

Q. Zakaj sprejemnik ne hranite kanalov
A. Dosegli ste omejitev kanalov skladiščenja.Zbriši nekatere kanale, kot so radijskih postaj, ki se ne uporabljajo redno.

Q. I accidently obliž za nakladanje s FileSend2.exe (Loader Podatki Download) Za emetabox ne deluje moj flash pomnilnik navzdol.
A. 1.Iztaknite Metabox in odstranite pokrov.
2.Boste našli 2 PCB, napajalnik in glavni odbor.
3.Odstranite kabel iz napajalnika do glavnega odbora.
4.Od nožice na glavnem krovu (običajno označeno) kratko označeno
napajalni vod na terenu.Storijo enako na Power Supply Board.
Opomba: Celotna zamisel je izpust vseh kondenzatorjev za ponastavitev
kakršnikoli podatki / Podatki o RAM-a za vsaj zaženite sistem
za nalaganje.
5.Vrnitev nazaj na kabel iz napajalnika do glavnega odbora.
6.Povezovanje računalnika in vtikača za metabox ter vklopite glavno moč.
Ne potisnite sprednje moč gumb
7.Zaženite programsko opremo, in, upajmo, nalaganje bo vetrič.Vse to trik ni rešila mojega problema.

Prosimo vas nekdo povej mi kako uganjati svoj STB
in prejemnikom omogočajo, da reflash.
Hvala.

nekatere druge osebe (objavljeno tukaj na tem forumu) je tudi metabox in težave s posodobitvijo.

Iskanje svojo nit in poskusite izvedeti, kaj morate storiti, ali če imate skupne probleme ...

Imam isti problem
eMetabox vedno in ne morem poslati datoteke na eMetabox
Potrebujem pomoč

hvala

preverite jtag rešitev na yahoo skupine je preveč enostavno izgradnjo vmesnika jtag nekaj diod pripeljala in upor je enostavno in prepričana

hi, ysteday i poslal original boot na moj METABOX, ko končate je pokazala dobro i komutirana it off in connectedit na tv, da bi poskusil, vendar sprejemnik prikazuje start.and, ko sem poskusil iskanje satelita i nimajo signala .lahko kdorkoli prosim pomoč mi

V Metabox STBs so 3 različice.I, II, III.Razlike so bitween tunerji.in flash ram.

uporabljati priložene datoteke z specfied loader, da bo živ ali ne!Citat:

eMetabox vedno in ne morem poslati datoteke na eMetabox

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back