EM software za zelo nizke frekvence

H

hengzhenjing

Guest
Pozdravljeni, vsi,

Rabim simulira vzajemnega induktivnost dveh prevodnikov, zank v Trošenje srednje na zelo nizki frekvenci, kot 5kHz.Ali obstajajo kakršne koli programske opreme lahko storite delo?Je FEMLab ok?

Thanks a lot!

Hz Jing

Živjo

Lahko uporabite frekvenčnih Razrješivač iz CST Mikrovalovne Studio.

na zdravje

Zdravo, mpero,

Hvala za vašo pomoč.

Nisem seznanjen z CST.Jaz sem se spraševala, kaj je razlog za frekvenčnih Razrješivač v CST studio lahko simulirajo mojo strukturo?

V zanki se bom, da simulira 5meter je polmer, ki je zelo majhen v primerjavi z valovno dolžino 60.000 merilnik v prostem prostoru na 5kHz.Polmer žice za zanko je še veliko veliko manjše.Velikost mrežnih očes je treba ustvarjene na veliko višje frekvence, da bi bilo fino očesa na žice za dobro natančnost.Tudi dveh zank je treba tisoč meter proč.Ali je mogoče za SU za spopadanje s tem?

Poskušal sem IE3D, rezultat ni dober.

Hvala,
Hengzhen Jing

Hengzhen Jing

Zaradi velike razdalje med obema kolobarjih, je morda treba uporabiti površini očesa (novo Integral Razrješivač z CST2008).Mrežnih očes je le površinski, in ni treba, da očesa podtlaka.

Ampak za frekvenčnih Razrješivač je res, je lahko zelo težko simulacijo narediti v običajni namizni računalnik.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back