Elektromagnet Question

J

JoeTB

Guest
v scho l smo izdelali elektromagnet v znanosti ...dobro priključeni v do 2 mislim d velikost baterij za oblast ...tudi sem bil začuden, kaj bi se zgodilo, če jaz kdor dela reklamo to v vtičnico zveni kot slaba ideja, vendar samo zaslišanje imam vedeti

Thx vnaprej

Walloutlet je AC, zato bi bilo; spreminjanjem magnetnega pretoka, skupaj z različnimi tok vira AC ...Bodite prepričani, da prvi korak navzdol AC iz walloutlet jo transformator (lahko je to korak do 24V AC) b'cause 220V je res ....Nezaslišano!

JoeTB wrote:

v scho l smo izdelali elektromagnet v znanosti ...
dobro priključeni v do 2 mislim d velikost baterij za oblast ...
tudi sem bil začuden, kaj bi se zgodilo, če jaz kdor dela reklamo to v vtičnico zveni kot slaba ideja, vendar samo zaslišanje imam vedetiThx vnaprej

tako da, če jaz pretvori vse energije na vtičnici za dc in kdor dela reklamo v Nato?slaba ideja, kot tudi?

JoeTB wrote:

tako da, če jaz pretvori vse energije na vtičnici za dc in kdor dela reklamo v Nato?
slaba ideja, kot tudi?

JoeTB, ste še vedno živ.Upam, da niste popraviti omrežno napetost.Namesto šla nakupovat za stare elektromehanske zvonec in baterijo 6 voltov (velik akumulator z dvema vzmeti na vrhu).Ko prideš domov (statistični, pridobivanje somwhere z avtomobilom, je nato bolj nevarna dela s steno trgi), lahko poskusite odstraniti tuljavo iz zvonec in je povezana z baterijo 6 volt.

JoeTB wrote:

tako da, če jaz pretvori vse energije na vtičnici za dc in kdor dela reklamo v Nato?
slaba ideja, kot tudi?

povezati z vtičnico, vam mora upoštevati varnost.in naj vam Oslu razmišlja impedance vaših tuljave drugih wais vam shoted terminal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back