Električni dolžino, medtem ko oblikovanje klofenstein konus

J

Junaid151

Guest
Živjo, jaz sem projektiranje klophenstein konus, ampak jaz sem zaljubljen, kako izračunati električno dolžino. Moj prijatelj, ki je izračunana električna dolžina v drugem primeru me je zmeden. V nadaljevanju so njegove specifikacije, prosim pomagajte mi ugotovimo, kako je to naredil. Frequency = 2 GHZ skupno zožitvijo dolžina = 77.8mm Ee = 3,27 za dielektrik v Mikrotrakasta 27 korak klofenstein impedance transformatorja in električna dolžina je izračunal, ali se uporabljajo v njegov načrt je bil 12,5055 Če bi mi lahko povedal, kako za izračun električne dolžina od dane informacije, da bi bilo zelo koristno. Razveseliti vnaprej

Pozdravljeni, to lahko koristno za vas: [url = http://www.microwaves101.com/encyclopedia/Klopfenstein.cfm] Klopfenstein Taper - Mikrovalovna Enciklopedija - Microwaves101.com [/url]?

Vem, da o tej strani, vendar ne pomaga v zvezi s tem. Prosim, mi lahko pomagaš.

Glede na vaše fizično dolžine 77,8 mm in učinkovito dielektrično konstanto 3,27 (? Ste uporabili FR4 z er = 4,4), bi pričakovali električni dolžine, ki se v območju: električna dolžina = 77.8mm * sqrt (3,27) = 141 mm (nad rezna frekvenca). To je enaka zamuda približno 338 stopinj pri 2 GHz. To bo nekoliko bolj, ker je pot ob rob je nekoliko daljši od dejanske dolžine zožitvijo. Prav tako učinkovito eps odvisna od širine sledovih. Kaj naj enot za vašo kotira več?

12,5055 je v stopinjah ... je to tisto, kar boste dobili?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back