E-poštno obvestilo zamudo

A

alexan_e

Guest
Jaz sem trenutno prejemajo e-pošto (Gmail) obvestil za odgovore, ali PMS po 6 ur ali več, ali kdo ima isti problem, ali je to samo jaz?

Imam samo obvestila prek nadzorne plošče, tako ne morem reči. Keith

jaz sem z isto težavo tukaj, vendar zamuda nekaj časa, je zelo dolg šele 12 ur, zakaj je tako [COLOR = "srebrne"] --- Updated --- [/COLOR] jaz sem z isto vprašanje tukaj, ampak zamuda nekaj časa, je zelo dolg šele 12 ur, zakaj je tako

Tukaj je problem v zadnjih nekaj dneh, vendar upravitelj ga je določila, naj bi se kmalu normalizirale. Upoštevajte, da sem imel podobne težave v preteklosti, vendar so bili zaradi mojega poštnega ponudnika in ne na forum, email je bil poslan iz foruma pa je prejel z zamudo od mojega na voljo. To se lahko preveri, če primerjamo pošiljanje in prejemanje čas, če je problem, ki ga povzroča forumu potem prepozno pošlji imajo enake pošiljanje prejemanje timestamps, kar pomeni, da se je pošiljanje pozno, vendar je prejel takoj. Po drugi strani pa, če vidite pošiljanja žig, ki je ur, preden boste prejeli e-pošto, potem je vaš ponudnik kriv. Tukaj je, kako moja send-prejetih pogledal v tem primeru, da je bila napaka forum

da je v redu bom, da preverite in po moje prob prej

Fantje latence je več kot 15 ur sem še do včeraj obvestil :-|

Jaz tudi še nisem prejel nobene objave obvestila v zadnjih 15 urah. To naj bi bil določen včeraj, vendar mislim, da se slabša, sem se že obrnili na skrbnika.

To obvestilo je bilo dano v nekaj minut, tako da mislim, da smo se vrnili v normalno stanje.

Ja sem prejel vsa moja obvestil stvari nazaj na normalno i guess

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back