DXF datotek za Gerber

E

EngrN

Guest
Zdravo,

Jaz sem poskušal pretvoriti DXF datoteke (ki jih Hfss) v Gerber datotek prek gerbtool vendar ne deluje.Ali lahko nekdo pomaga.Sprašuje me o vhodnih datotek in poročila.In potem, kaj naj naredim.Moj načrt se samo preprost patch anteno.

Hvala

Zdravo,
I ne uporabljajo HFSS vendar ...
Če gre za enostavne konstrukcije
in želim, da Gerber DXF nato poskusite uporabiti sonet brezplačno orodje za pretvorbo, ki vam lahko pomagajo rešiti problem ...

SONET DXF za razširjeno Gerber datotek Converter
http://www.sonnetsoftware.com/support/downloads/dxftogerber.asp
http://www.sonnetsoftware.com/support/downloads/gerber-form.asp

manju --- ---

Hvala za Manjunatha_hv,

Evo naloženi datoteki.Po končanem nalaganju razpakirajte podatkov na lokalni imenik.
Namestite ga prevajalec izvršiteljico datoteko "SETUP.EXE" v imenik, na katerega ste nepakirana prenosa.

Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Živjo,

Hvala za pomoč.One zadnje vprašanje.I proizvedena moj Gerber povem iz sonet.Ali lahko takoj pošljete na proizvajalca?Mislim sem, ne potrebujejo za preverjanje tega?Če je odgovor da potem, kako naj naredim to?Thanks a ton!

Zdravo,

Preverite z Gerber Viewer, preden jo pošlje Proizvajalci ali photoplotters ...
Njihovi gledalci so brezplačno na voljo kot

ViewMate - Prosti Gerber Viewer
www.pentalogix.com / Download / download.html

GC Prevue
http://www.graphicode.com/

manju --- ---

Hvala!

Ena bolj naklonjen, I am looking for a Tutorial ali smernice za oblikovanje reaktivnega Cjepač (Mreža) za generiranje dveh načinov pravokotno na kvadratni obliž za pridobivanje Krožna polarizacija.Lahko pomagaš?

Zdravo,

Ja,
seveda ... bom poskusil moj najboljši ...manju --- ---

Še ena stvar.Kako bomo prišli dimenzij 50 ohmov line, širino in dolžino?Vsaka formula?

Zdravo,

Obstaja veliko enačb
in formul na voljo na spletu ...
Vendar pa lahko to storite brez da uporabljate prosto TX-Line Posredovanje Line Kalkulator iz AWRCORP

TX-Line je brezplačno, enostavno za uporabo, Windows interaktivni transmission line kalkulatorjem za analizo in sintezo of transmission line struktur.TX-Line omogoča uporabnikom vstopiti bodisi fizično ali električnih lastnosti značilne za skupni prenos medij, kot so:

Mikrotrakasta
Trakastim
Coplanar Valovod
Grounded coplanar WG
Slotline

http://web.awrcorp.com/Usa/Products/Optional-Products/TX-Line/
Prenesite tukaj
http://web.awrcorp.com/content/Downloads/TXLine.zip?from=17712437344813533

Tudi s pomočjo naslednjih knjiga o pregledu
Osnove Mikrotrakasta Lines (ver dober)
www.ansys.com / dejavnosti / mems / mems-Učitano / maloratsky_micostrip.pdf

Upam, da to pomaga ...

manju --- ---

Najlepša hvala za odgovor.Pomagal a lot!

Vendar, še vedno sem iskal reaktivno Cjepač Udostojati smernice.

Hvala

Zdravo,

Kaj točno hočeš na reaktivni Cjepač design?ki CAD toool si uporabil?
Ali imate kakšne dokumente ali informacije o specifikacijah tega modela ... Kaj je namen uporabe?manju --- ---

Pa sem poskušal priti Krožna polarizacija na kvadratni obliž antene s to metodo.Ampak rabim smernica všeč kaj širine in dolžine mora imeti dve feeds.Prebral sem, da je ta način najbolj natančno eno.Imam preizkušen okrnjene kotu eno, deluje, vendar ne tako dober pri višjih frekvencah.Jaz sem uporabo Hfss in dobil nobene informacije na papirju ali reaktivni Cjepač tehniko.Bil bi zelo cenili, če bi jo kakor prej.

Hvala.I obupno potrebuje pomoč.

Živjo,

Lahko preverite so Gerber datotek pravilno razviti, da se je treba poslati na proizvajalca?Mislil sem se te datoteke, ki jih mora poslati na proizvajalca?

EngrN --

Kaj vaše objavljene datoteke prikazati je kvadrat z dvema vogali odrezan na zgornji plasti in trdni bakra spodnji sloj.Je to tisto, kar želite imeti obdelane?

Boste morali vključevati krovu in debeline materiala v Fab ugotavlja ali vaš obdelane obliž ne ujemajo z vašo vzoru parametrov.

Moraš bodisi uporabiti Gerber urednik zagotoviti krovu osnutek, ali boste morali opredeliti v vašem Fab ugotavlja, kako velik je krovu je treba.Glede na to, kaj si določite velikost krovu, bakreni obliž na dnu bo 18.82mm x 18.18mm.To
je tisto, kar
je opredeljeno v spodnjem Gerber datotek.

Hvala za odgovor.Da risba naj prikazuje, kaj ste opisano_Omenili ste o opredelitvi krovu orisa in Fab pojasnilih.Kako so ti opredeljeni?Dodano po 1 ur 18 minut:Obstaja majhna razlika v vaši posted diagram in moje namenjena design.Mikrotrakasta krmi vrhnja plast dotakne enega od robov spodnji sloj.

Se vam zdi, da je podobnost v zasnovi?

Zato je zelo vprašljivo, da Fab bodo obremenitve ali uporabo vaših HFSS datoteko.Moral bi narediti besedilo dokumenta, ki opisuje točno to kar želiš, da bi za vas.Na primer:

1.To je dve plasti krovu s končnimi debelina = 1.575mm
2.Baker debelina = (.5 oz, 1oz, 2oz, itd) na obeh plasti
3.Končna baker se konča (golimi baker, kositer, srebro, SOBC, VNU, EniG, itd)
4.Material, ki se uporablja Rogers RT / duroid 5880
5.Prosimo pot ven odbora za enake velikosti kot baker spodnjem območju, ali Prosimo pot ven vozilu z bakrom centered na Xmm z Ymm krovu ali prosim pot vozilu s končno velikostjo Xmm z Ymm z območja, ki ga Gerber datotek centered na rob Y dimenzije (izdela sliko, če ne morete dati Gerber datotek za krov oris).
6....

Z drugimi besedami, ti dajo na papirju, natančen opis tega, kaj želite, Fab, da bi za vas.

Da, Gerber datotek kažejo spodnji bakra ravnina celo s koncem sled na zgornji plasti.Lahko bi dal vaš Gerber datotek podaljšanje. GBR se izognili zmedi v Fab.To so verjetno navajeni, da vidim Gerber datotek beginning with "G".Obstajajo še drugi Gerber datotek, vendar so te najbolj pogoste.(Top_1.GBR in Bottom_1.GBR)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back