Dve majhni deli transformator impedance

R

raed_microwave

Guest
Hi sem wana uporabiti dva dela impedance transformatorja v 2 moči način delilnika Wilkinson, namesto četrt valovne transformatorja ujemanje tehnika je sestavljena iz dveh oddelkov impedance in vsak del ima max. 30 stopinj dolžina in podrobnosti o tej tehniki je že priložen v PDF datoteki (glejte skrajšano Quarter-valovne dolžine transformator na strani 30). Problem je, če sem design ujemanje omrežja z uporabo teh dveh delov transformatorja, da deluje in upor se ujema, a če dodam ta dva dela impedance za pogon delilnika Wilkinson namesto četrtletju valov transformatorja, na žalost pa ne deluje: ? in so izhodne pristanišča moči delilnikom Wilkinson se ne ujemajo. prosim rabim pomoč za reševanje tega problema.

na žalost ne deluje
Kaj misliš s tem? Lahko zgraditi mrežo ujemanja (tudi daljnovodov) v Smith-grafikon, , če , ki ga po metodi pravilno, je dela .

[Quote = FVM]
na žalost ne deluje
Kaj misliš s tem? Lahko zgraditi mrežo ujemanja (tudi daljnovodov) v Smith-grafikon, , če , ki ga po metodi pravilno, je dela . [/Quote] ta metoda deluje le dve pristanišči omrežja, vendar, ko constrcut te metode v 3 vrata omrežje npr. v moči delilnikom Wilkinson , da ne deluje BCZ vhodna vrata se ujema vendar izhodna vrata se ne ujemajo, in to je moj problem.

Impedanca ujemanje omrežje kot vzajemni dveh pristanišča se lahko priključi na druga dva-ali multiports. Torej, zakaj ne bi smel biti povezan na električno delilnikom? Če se potrudiš, da preoblikovanje delilnika moči Wilkinson, se lahko zgodi, da niste popolnoma razumeli svoj 'operacijo. Daljnovoda mora voditi impedance razmerje in fazo stanje kot dobro.

Vem, da se trudijo, da so skrivnostni, ampak kaj so električne dolžine in značilne impedances na wilkensen ste namenjeni, in skico na topologijo ki ste ga uporabili. Faza pogoj je pomembno, kot je navedeno zgoraj. Morate 180 stopinj nazaj od ene izhod na drugo, z upor manjka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back