dsPIC vs PIC in C vprašanje

E

epp

Guest
Hi! Bom moral delati z dsPIC in me zanima, kaj je razlika med njim in PIC krmilnik (nikoli sodelovali s katerim koli)? Vem, da prvi je boljši in še vedno poceni. Ali obstaja kakšna razlika v programskem jeziku (C) za dsPIC v primerjavi s PIC? Mislim, da je asembler je malo drugačna. Kako lahko začnem učiti C? Je nekaj klasičnih dodiplomskem študiju v C dovolj za razumevanje C za nekaj mikrokrmilniška ali se bom moral naučiti posebnega C za dsPIC? Hvala. Regards.

To je bolje od osnovnih C, in nato pogled na dejanski prevajalnik boste za uporabo. Jaz sem pri čemer boste za uporabo C30 prevajalnik

hi, mislim, da morate najprej vedeti, strojne opreme in nato, da imajo majhen znanje programiranja C. Usualiy je C programski vendar pogosto v stilu Assembler .. bye

Lahko vam povem, me Hi-Tech dsPIC v9.50 in Microchip C30? Mi ni znano, katere i shoud uporabite za progam. Bom moral delati z dsPIC o Prepoznavanje govora. hvala vam

Jaz bi uporaba Microchip C30, je pristanišče prevajalnika GCC, ki trka pike off drugih ponudbah. Jaz sem z uporabo dsPIC pri mojem delu in je zelo lepo Micro za vgrajene. True 16 Bit. C je močan in izrazno jezik, in kot vsak jezik, je potreben čas in izkušnje, da bi dobili najboljše od njega. Edini način, da se naučijo se ga uporablja v realnem svetu aplikacij. Knjige, kot so "Learn C v 21" dneh so sranje! Lahko pa tudi objavite, "Learn švedske v 21 dneh". Boste dobili približno enako od obeh.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back