DSP primeren za AC servo motor

A

Ayman Sharif

Guest
Imam zgraditi gonilnik za trajni magnet servo AC PMSM motorjem. Vem, da je moral uporabiti processeor DSP. Mislim, da rabim 32 bitni DSP s vmesniku dajalnika in 6 PWM izhodov. Obstaja veliko podjetij, ki naredi to DSP je. Bi lahko katera koli od pomagaj mi pri izbiri najboljše 1?

To čipi turposely namenjeni za to! C2000 ™ High Performance, 32-bitni krmilniki TMS320C2000 ™ Digital Signal Controllers združiti nadzor perifernih povezovanje in enostavnost uporabe mikrokrmilnika (MCU) s procesorsko moč in učinkovitost C vodilno tehnologijo DSP TI. Vse C28x ™ Kontrolorji so 100% programske opreme združljiv in visoke hitrosti, 12-bitni analogno digitalni pretvorniki in napredno PWM generatorjev. [Size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] Opomba: Ne pozabite, da pritisnete gumb mi je pomagal :)

Zdravo Glej tudi DSP56f8xx iz freescale in dsPIC iz mikročipa Vse najboljše Bobi

... In ne pozabite na Blackfin od Analog Devices, preveč!

Uporaba FPGA in uporaba drsnih način prestavljanja namesto: D

imaš ti zadnji mikročip 32 bitni mikrokontrolerji / dsp čipi, da poskusite z uporabo

Všeč mi je mikročip. So vam odredi brezplačnih vzorcev. Prihrani nekaj denarja na prototipov ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back