DRK napaka za semi-design po meri

S

siva_7517

Guest
živjo,

Delam ASIC semi-design po meri.Pri tem v DR Kongo pregled virtuoza, i dal izključuje plast na standardnih celic da bi se izognili orodij za preverjanje standardnega celico.To pomeni, im samo preverjanje DRK za povezavo med standardne celice.Sčasoma, jaz še vedno imajo napake po tem DRK pregled.Napaka je, ki je kršila pravila, so:

Via1 size = 0,26 * 0,26
MetalTop Minimalna debelina črte = 0.44um
Vsi stiki morajo biti prekrita s metal1
minimalni poli prekrivanje stika> 0,10
minimalno otok prekrivanje stika> 0,10Ali lahko kdorkoli vodič mi kako premagati ta problem?
In še ena stvar je, lahko kdorkoli izročiti ustrezno korak storiti DRK pregled.

Hvala vnaprej

siva

hello Shiva

lahko u prosim povejte Demokratični republiki Kongo, ki so naslednje kontrole u i r pomeni uporabljajo katero koli drugo orodje za DR Kongo, če ur z mentorjem kalibra.morem gotovo pomagala u. ne bi smelo biti veliko prob, tudi če ur uporabo Diva r Dracula pravilo datotek.tako da v vsakem primeru nas obvestite postopekSuresh

Živjo,

Opravičujemo se za nepopolne podatke.
No, jaz sem z Diva, Cadence storiti preverjanje DR Kongo.

Siva

hello Shiva,

Ker rabiš Diva pravila pila, pa se dejansko ni veliko možnosti, da preveri v skladu z našimi potrebami.Vendar obstaja še en način, da to stori, lahko greš na pravila datoteko in pripombe pravila, ki preverjajo VIA in drugi in izvedite Demokratični republiki Kongo, sedaj orodje bo prezreti vsi vias.

Upam, da deluje, in to je vse u hotel,Suresh

Hi siva,

Lahko maually uredite poti ..na primer za minimalni razmik podaljša metal bi bilo dokazati napako, da se zagotovi, da ne metal razmik ...

similry za pot ...to je prek velikosti iz runset ...ustvari prek v isti velikosti ....S spoštovanjem
Shankar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back