dostop zvočna kartica

W

will.br

Guest
Želim uporabljati zvočne plošče, pretvornik / d, vendar je to treba vedeti, kot sem lahko komunicirajo z njim in kot programing pridobijo, da imajo dostop do podatkov in za shranjevanje v PC.You mi lahko pomaga?

Morda bi bilo to v "PC Programiranje in vmesniška" pod to točko. > Lahko mi pomaga? Google. RTFWWW. Knjige. Izberite programski jezik. Če želite to narediti v realnem času na okno z jezika, kot je Visual Basic ali Visual C lahko uporabite [url = http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/multimed/ htm/_win32_waveinopen.asp] waveInOpen api [/url] ali DirectX. Bilo je nekaj teme v tem forumu približno obdelavo zvoka z matlab. Glede na vaše prijave boste morda lažje snemanje. Wav datotek in napisati program, ki bo v. Wav datoteke.

Sem v razvoju raziskav in moram uporabiti zvočno kartico kot pretvornik A / D. Zato prosim za pomoč. Kot bom lahko, da imajo dostop zvočno kartico, za sprejem podatkov in za shranjevanje v računalniku z uporabo nekaterih programski jezik kot Delphi, C ali C + +. Spomniti se, da sem, da sem šel za razvoj solftware, da bo ta šel izvesti vse. Čakam, da lahko mi pomaga. Hvala za pozornost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back