dopolniti z Tranzistor

N

nasmehne

Guest
En krog ustvarja ultrazvočne signal skozi cev (da ugotovi, ali cev vsebuje tekočino ali ne, sem tekočina v cevi je že), detektor, ki pretvori zvok zelo majhen signal (pulz stalno), zato je dopolniti vezje

Rišem vezje sem, da impulz acrossed filter (z dc offset o 1.7Vfrom drug vir), da bazo Q1.

Ko sem dal sondo osciloskopa pri vhodnih lokaciji (levo od C1), ne vidim ničesar (ker je zelo majhna), ampak zakaj vidim, da impulz za bazo Q1??

Uporaba osciloskopa dobim na zbiralec Q1 isti signal (mislim, da mora biti impulz z večjo amplitudo, ko so mimo C3, DC izgubil, amplitude še vedno dovolj visoka, da vključite Q2)
in rezultat je pulz preko C3 izgubijo dc izravnavo in amplitudo je pod 0.6V potem Q2 ne deluje, zato se ustavi tukaj in mikrokrmilniška le samo mislijo, da cev ne vsebuje tekočino in ne omogoča stroj za delo.

Vse komponente so SMD vrsta, veš, če je narobe?
Hvala toliko!
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

zakaj so u uporabo tranzistorji, če lahko u to storite s op-amperov samo.za Tranzistor morate pristranskost vezje na točki Q.in dobiček ni tako visoka, u boljšo uporabo op-amp za ojačanje in nato primerjalnim za uporabo v digitalni vezja.

Na desni strani kroga, je signal kratkega na VCC.
Levi strani lahko delo, vendar si melodijo vezja LC?

To je namenjen vezje za stroj je že, odprem stroj in videli, da vezje.
Ja, ne vem, kaj je vloga vezja LC tukaj, samo mislim, da potrebuje samo upor za razširitev amplitude vhodnih impulzov (vsaj zgoraj 0.6V)
Ali naj dodam nekaj, da se določi, board uporablja SMD komponent, težko nekoliko spremenil?

Šel sem skozi vezje prvi fazi je ojačevalnik razreda C ima sposobnost, da dopolni signal v impulzu načinu tudi, da poveča moč signala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back