Dopolnile-in-Posreduj Cooperative raznovrstnosti

S

saeddawoud

Guest
Pozdravljeni, delam na zadruge temo raznolikosti z uporabo AF rele, na katerem je prejel signal od vira dopolnjena in poslal rele do cilja. Zdaj, če predpostavimo, da je vir [tex] S [/tex] ima eno anteno, in rele je [tex] N_A [/tex] prejeli antene, in predpostavljamo, da so kanali med [tex] S [/ tex ] in [tex] R [/tex], so IID Rayleigh izginja kanalov. Želimo, da bi našli ojačanje faktor [tex] G [/tex] pri [tex] R [/tex], tako, da posredovane moči [tex] R [/tex] je [tex] P_R [/tex]. Kako izračunati [tex] G [/tex]? S spoštovanjem

Zdravo dragi, rabim nekaj pomoči od vas v zvezi s sistemom dva-hop, plzz mi pišite na moj email, ali da mi tvoja, hvala vnaprej. moj email je assad.abbasi @ yahoo.com [size = 2] [color = # 999999] Added po 3 ure 24 minut: Dragi [/color] [/size] akademiji SAED, hvala za vaš odgovor . Imam zmedo v osnovnih parametrov in rabim vašo pomoč. všeč, kako opredeliti P tot hočem z vami pogovoril o moji kodo. i so odgovorili podrobneje moje nit vprašanja. prosim preberite in mi komentar.

Salam, Dragi v vašem zadnjem odgovoru ste napisali formulo za rele dobiček in nekaj informacij o moči na oddajnik in rele. Bi lahko plz priskrbeti se mi reference ali papir za te formule. imam problem pri določanju rele dobiček, mi lahko pomagaš v tem problem? veselimo se vam za odgovor!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back