do Jian (njeno zelo nujno) - PIFA anteno

J

jayanthi

Guest
hai gospod, jaz sem jayanthi. V PIFA antena rezultatov simulacije reg sem že 3-dB vrh pridobili v 3 dimenzionalni sevalni. V theta = 45deg v azumithal ravnini sem že 3dB Paek pridobili, vendar pa theta = 0deg sem že-10dB. ob meritvah, kako pokazati svoj vrh dobiček je 3dB, becoz ob meritve so razmišlja le na theta = 0deg, kako izmeriti svoj vrhunec pridobili na theta = 45deg s pomočjo jayanthi

Hi, Jayanthi: Obstaja več načinov: 1. Lahko zavrtite vzorec, ki ga nekateri koti na IE3D. Po rotacije, lahko merimo na theta = 0. 2. Prikažete lahko 2D vzorci na grafih. Potem, lahko določite 2 označevalcev na 3 dB koti na grafih. PATTERNVIEW vam omogočajo, da calcualte razlika med 2 označevalcev. Regards.

hi gospod v eni od papirja yhe IEEE pridobili na phi = 0deg je-2dbi in pridobili na phi = 40deg 2dbi je, da je vrh dobiček je 2dbi na phi = 40deg. V IE3d vem, kako je videti max pridobili na phi = 40deg vendar ob merjenju po Fabricating anteno kako je mogoče preveriti pridobili na phi = 40deg. Prosimo ex [plain me glede

Hi, Jayanthi:. Nisem povsem prepričan o vašem vprašanju "... vendar ob merjenju po Fabricating anteno kako je mogoče preveriti pridobili na phi = 40deg prosim ex [plain me ...". V mojem razumevanju, simulacije in meritev so podobni. Lahko dobite svoje vzorec podatkov. Tu lahko najdete največ. Če umerite vaš opreme pravilno, boste izvedeli dobiček. Na simulacije, ne gre za umerjanje. Smo sposobni najti skupnega sevana moč in gostoto moči. Od tam, smo sposobni najti dobiček. Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back