DipTrace Professional PCB Orodje nova različica

F

fdemir

Guest
Hi All
DipTrace Professional PCB Orodje udated.Zdaj 1,23

Kaj novega?

Custom thermals za blazine.
Razvrščanje v komponento in Modelarija urednikov.
"Zoom obsegu" orodje Shematski in PCB.
Ločeno obsega in položaja Shematična strani.
Preverjanje neto povezljivost v PCB Layout.
"Shrani v datoteko" gumb v shematskimi primerjavo oknu.
"Prilepi sub-menu", z desnim klikom na področju načrtovanja.
Besedilo za vektorizaciju Gerber je bil izboljšan.
Neomejeno povečaj Gerber in N / C vaja predogled.
Ločeno izbiro vsakega žične mreže ali avtobusom v Shematična.
Selitev VIaS in "Dodaj vozlišče" lastnosti so bile izboljšane.
Preimenovanje in brisanje mreže v zvezi manager.
Pop-up menu, ko poskuša združiti mreže v PCB.
Povračilo porekla za privzeto stališče funkcijo.
Urejanje žice vozlišč Shematična je bil izboljšan.
Tiskanje v negativni PCB Layout.
"R" ali "Vesolje", da zavrtite del besedila, medtem ko se gibljejo (F10).
"Uporabi za" možnosti slabljenja lastnosti v pogovornem oknu.
Izbor prekrivanje predmetov s ponovljenimi klikov.

Uvoz P-CAD PDIF v Shematski in PCB.Uvoz Eagle skripta in P-CAD ASCII knjižnica oblikah.Coming soon:
Orcad netlist podpora
Integrirajte z Electra aotorouter
Integrirajte z B2Spice za simulacije.

Če še niste, poskusite DipTrace še, kar moraš storiti to.Boste presenečeni!
To je enostavno naučiti uporabniški vmesnik ...
www.diptrace.com

Dragi fdemir;Moram Povratne 12 plasti PCB nato spremenite tako, da sem to Gerber datotek.
ampak rabim, da bo hitro.able to merge between two PCB file to able me and my friend to work in parallel " eatch one drow 6 layers" then merge the tow files or work in the same file through network.
thanks

Ali je DipTrace Professional PCB Orodje

sposobni za združitev med dvema PCB datoteke za mogli jaz in moj prijatelj dela v vzporednih "eatch en drow 6 plasti"

in nato združi za vleko datotek ali delo v isti datoteki prek omrežja.
Hvala

Antonios wrote:

Dragi fdemir;
Moram Povratne 12 plasti PCB nato spremenite tako, da sem to Gerber datotek.ampak rabim, da bo hitro.able to merge between two PCB file to able me and my friend to work in parallel " eatch one drow 6 layers" then merge the tow files or work in the same file through network.
thanks
Ali je DipTrace Professional PCB Orodje

sposobni za združitev med dvema PCB datoteke za mogli jaz in moj prijatelj dela v vzporednih "eatch en drow 6 plasti"
in nato združi za vleko datotek ali delo v isti datoteki prek omrežja.
Hvala

Samo pogledal je.Programska oprema izgleda precej dobro, vendar obstaja velika komercialna vprašanje tukaj.Nimajo naslov kjerkoli na svoji spletni strani, če seveda niso native english zvočniki (preverite Tutorial) in zakaj so tako trde poskusu, da se pretvarjamo, da so v ZDA.Izgleda malce Sjenovit me.

I ne moti kupovanje stvari od majhnega začetek v Rusiji, vendar pa vsaj povejte nam, kdo smo obravnavajo.

Kot hobbyist, to verjetno ni pomembno,
pač pa kot poslovne dejavnosti, si upaš sprejeti tveganje investin veliko časa in denarja za izgradnjo ogromno knjižnico in načrtovanje izdelka datotek z uporabo proizvoda, da "nima lastnika "?Kako lahko imeli zaupanje v to dobavitelja?

Tudi, kaj
je huje ..Šla sem na njihovo yahoo help-portal in kupci so bili po poročanju bug bug in tehnološko podporo tip tam ni vedel, kaj je izhodiščnih znamke.Očitno nimajo nobenih izkušenj z oblikovanjem PCB v realnem svetu.

Na prvi pogled, ta program izgleda dobro, ampak komercialna stran stvari so zelo Sjenovit.If you are using this software for commercial purposes, beware!

So ukrajinsko podjetje.Ime je direktor trženja in naslov sta navedena na naslednji strani: http://news.thomasnet.com/fullstory/489210.Zdi se, da imajo tudi neke vrste distribucije ustanovljen v Združenem kraljestvu pod imenom Novarm Software.

Družba se nahaja v Ukrajini, Dnepropetrovsk.Velikost je 8 ljudi, v Ukrajini (2 sodelovanje lastnikov in 6 zaposlenih) in enega zaposlenega s krajšim delovnim časom v ZDA, vendar brez kakršne koli reprezentativne v UK - to je napaka člena spletni strani.Se je začel leta 2002 z 2 študente in vključiti v poznih 2005 (najame prvega zaposlenih v začetku leta 2006).

Mala ruski, ukrajinski podjetji ne objavljajo v realnem naslovi na spletnih straneh, saj to zmanjšuje prodaje (od naših izkušenj preveč).Način, da mnogi Rusi uporaba ni založništvo naslov, na vse (če ne glej naslov na programsko opremo, storitev spletne strani - 90% tega je ruščina temelji podjetju) ali nakup virtualni urad v ZDA.
Imamo naslov objavljen na spletni strani družbe, čeprav: http://www.novarm.com - za tiste, ki res iščejo je.

ps vem, vsaj eno drugo priljubljeno EDA programske opreme, ki je bila napisana v Ukrajini, temveč zastopa družbo ZDA.Nekatere priljubljenih blagovnih znamk, kot mentor,
itd imajo razvojne pisarne v Rusiji preveč.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back