Digital gejna

B

BasePointer

Guest
Zdravo,

Želim narediti 3 faze sine signalnega generatorja.Bom DDS od Analog Devices AD9833 za to.Tako bom lahko preprosto ustvarite sine signale na frekvenci in faze, ki so zaželene.Ampak tudi jaz bi morala biti sposobna prilagoditi amplitud signalov.Torej Iščem ojačevalec, ki je digitalno krmiljen dobiček.Treba je treba nadzorovati vsaj 8 bitov.Jaz sem čakala vaše nasvete.

10x
BP
Last edited by BasePointer
14. november 2004 11:40; edited 1 v času celotnega

En način je z uporabo R-2R lestev omrežja v tradicionalnih DAC konfiguracijo z op amp.Feed vaš Sinusni val kot input namesto običajne referenčne napetosti.

Če potrebujete ADC končno.Izberete lahko Delt-Sigma ADC z digitalno krmiljen dobiček.

[Možnost A]
Združite Operativni ojačevalnik 256-Step Digital Potenciometer

Dual-Polariteta ojačevalnik je Nadzorovana digitalno
http://pdfserv.maxim-ic.com/en/an/AN558.pdf[Možnost B]
Programirljivi Steknite ojačevalnik

PGA2310 (Stereo Audio Volume Control, z 8-bitno gejna preko SPI vmesnika)
http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/pga2310.html
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

nicleo wrote:

[Možnost A][Možnost B]

Programirljivi Steknite ojačevalnikPGA2310 (Stereo Audio Volume Control, z 8-bitno gejna preko SPI vmesnika)

h ** p: / / focus.ti.com/docs/prod/folders/print/pga2310.html

BasePointer wrote:

PGA2310 je res dobro.
Vendar njegova ven lahko samo ponudbe 35mA.
Rabim okoli 10W z nizko harmonično popačenje.
Moj končno sine signal mora biti čista, kot je mogoče.PS: Moja frekvenčnem območju od 40Hz do 120Hz.

nicleo wrote:LM3886High-Performance Audio Power 68W ojačevalnikOutput Current Do 11.5Akaže izjemno nizko THD N vrednosti 0,03%Upam, da bo to pomagalo.
Mimogrede, bi si pls delnico, kar je namen imajo takšno vezje?

BasePointer wrote:

10x veliko Nicleo.
Jaz sem sklicevanjem signalnega generatorja za umerjanje naše Vat-ura metrov.
Bom ustvari občutljivih 3 faze napetosti signalov in njihove trenutne signalov bom Kalibrirati naše energije, ki jo uporabljate.

nicleo wrote:

To je dober projekt.
Ali vam je DSP za vaš vat-urni števec?
Or, si uporabo teh energetskih ICS od Analog Devices zgraditi vaš vat-urni števec?

Zdravo

Za razširitev signala, mislim TDA1552Q je dobra izbira, ker uporablja premoščen ojačevalniki, tako da signalov šum je veliko manjša.

S spoštovanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back