diff med tlemi in ve-

A

ABDALLAH TALAAT

Guest
Pozdravljeni, jaz sem Abdallah Upam, vsak je ok bi želel vprašati pomembno vprašanje 1) kaj je diff med tlemi in negativni pol napajanja DC. 2) v pretvorniku, ko je vhod "1", potem ven, je "0 "....... to izhod pomeni, da ni elektrike sploh ....... ali obstaja negativna dobava čeprav je šibka. ...................................... [Size = 6] v bistvu [/size] Jaz bi jih želeli uporabiti digitalno regulacijo glasnosti, ki ga je sprožila v tleh terminal (kot vezje risanje recimo) in bi rad, da ga sprožijo s izhod IC 555 (timer ), ki supplys pozitivno napajanje .... i thoght o povezovanju inverter ...... vendar sem ugotovila, da ko se timer je proizvodnja je "0" pretvornikov daje glasnosti postive oskrbo z električno energijo, tako da je poškodovan, na kakšen lahko naredim ????????? prosim pomagajte mi hvala

Obstaja veliko razlogov. Ena je varnost tleh / zemlji električnih vodov. To je povezano z zemljo. V vezja je prevodnik, ki so vse signala ravni in ravni oskrbe z električno energijo na katere se sklicuje. To se imenuje vezje tleh. Logika ravni si omenil, so posebni napetosti, ki lahko vir ali ponor tokov in ne spremeni ravni (veliko).

1. Ground v krog differnce-Vcc ali-Ve se Nigative Voltage 2. Pri uporabi v Logic vezja '0 'ali '1', Pulse Logic signala ste Logic '1 ', je 5 V in Logic 0 "je 0 V TTL Logic 3. Pri uporabi Pulse Logic so pole +5 V je Logic '1 'in -5 je Logic 0 "

Hvala vsem, ampak rad bi vas lahko uporabim NPN tranzistor stikalo 1) zbiralec z ve-moč 2) oddajnik na ic "pin sproži" 3) Osnova, izhod IC 555 hvala Abdallah

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back