Diferencijalno pojačalo

K

kickbeer

Guest
si lahko ogledate vezje v priponki.Delam z VDD 3.3V in 0.35um Spice model.Iz moje razumevanje, M9a in M9b je saturation.Kakšna je pravzaprav funkcija M8?Ali se uporablja tako, da M9a in M9b v saturation?Je M8 delajo na triodno ali saturation?Res sem clueless about this
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Diferenčni ojačevalnik ima nalogo, da razširjajo samo razlika med obema vložkov.Vendar pa je tudi skupni način dela tako signali bodo še večje.
Na žalost!
Z namenom, da so te nezaželene del čim nižje, skupni vir linijo kombiniranega dogovor je treba vključiti zelo velik upor Re (skupni način pridobijo je Rd/2gRe).Zelo velik upor v povezavi z napetostjo vira je mogoče razumeti kot trenutna vira (Rd = Drain upor, g = transconductance).
Zato je najbolje, da se uporaba aktivnega sedanjega vira (tretji tranzistor) s posledico, da skupni dobiček način se lahko zelo majhen.Thats nalogo
3. tranzistor.

LvW wrote:

Diferenčni ojačevalnik ima nalogo, da razširjajo samo razlika med obema vložkov.
Vendar pa je tudi skupni način dela tako signali bodo še večje.

Na žalost!

Z namenom, da so te nezaželene del čim nižje, skupni vir linijo kombiniranega dogovor je treba vključiti zelo velik upor Re (skupni način pridobijo je Rd/2gRe).
Zelo velik upor v povezavi z napetostjo vira je mogoče razumeti kot trenutna vira (Rd = Drain upor, g = transconductance).

Zato je najbolje, da se uporaba aktivnega sedanjega vira (tretji tranzistor) s posledico, da skupni dobiček način se lahko zelo majhen.
Thats nalogo 3. tranzistor.

kickbeer wrote:Torej tretji tranzistor, M8, je treba v zasičenem .. Imam prav?
Kako se izračuna Re?
Ponovno se od 3. tranzistor?
Ali ste mislili Rd iz dveh uporov povezani z VDD?

kaj če smo nadomestili dva upori z PMOS obremenitev, pri kateri se vrata in možganov je prišlo do kratkega stika?

kickbeer wrote:

kaj če smo nadomestili dva upori z PMOS obremenitev, pri kateri se vrata in možganov je prišlo do kratkega stika?

Mislim, da sta dva upori priključeni na možganov obeh diferenčni par NMOS se nadomesti z PMOS obremenitvi. (vrata in možganov so kratkega stika).Glede na M8,
sem načrtovanja, da bi nadomestili trenutni vir s prvim v moji LTSpice simulacije.Ali imate kakšne posebne formule za izračun, kako velik bi moral biti sedanji.Predlagam, da je treba v um velikosti.Ali katero koli posebno formulo?Delam z 3.3V napajalna napetost in 0.35μm Spice model.thanxs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back