DFT poizvedba o netlist, da je flops z zatičem ure, omogočajo

A

anssprasad

Guest
Živjo, če v mojem netlist sem flops z uro omogoča pin bo netlist je considere kot eden, ki je odvisnih ure. Hvala Prasad

Ne, netlist, ne štejejo kot tiste, ki je "odvisnih ure", ker pin izvajanje kontrol na D vhod znotraj FF, in ne ure. KR, Avi

Zdravo, Jaz sem z uporabo lowpower knjižnico, ki bi lahko dejansko vrata ura vhod interno in ne vnos podatkov z uporabo omogočajo. Hvala Prasad.

No, v tem primeru boste morali za ogled knjižnice spec takrat. Jaz bom še vedno rekel, da lib prodajalec ne bo igral z uro, vendar se prepričajte, boste morali pogledati v spec lib. Prav tako lahko imeli vpogled v. Lib datoteke in videti, kaj so pin funkcije tam. Lahko gledaš časovnih lokov v. Lib datoteke dam namig, kaj se dogaja insed celico. KR, Avi

Sem končno našel, kar je bilo vprašanje, vendar ni mogel slediti do njenega izvora. Na pin povezave flops z omogočajo v moji design so interchaged takole: CP -> EE -> DD -> CP Ko sem jih znova prilagoditi, v netlist ročno sem lahko dobil LEC vozovnico na pred in po skeniranja netlists .

mi vekanje v skladu s tem je naša zasnova je odvisnih uro. vsak flop je ura omogoča pin. odvisnih ura uporabiti, da bi posebno logiko (skupina flip flops)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back