Delovna mesta v Cent. Eu. (Del EGS) za inženirje iz Ukrajine

H

hot_chmock

Guest
Hi, bi lahko nekateri inženirji v elektroniki se zanimajo za delo v srednji Evropi (države, del Evropske unije) plačo ne bi smela biti kot zahodni Evropi, ampak kot domačini, ki je veliko boljši od Ukrajine Delo v proizvodnji, kot vodja projekta, proces inženir, dobro poznavanje Angleški zahtevane in dobro poznavanje elektronike. Smo ocenjevanje to možnost, če je nekdo zanima, lahko navedete nekaj krme nazaj. hc

Hello Ta delovna mesta so odprta za ljudi zunaj EU, pa tudi? Bi vas prosimo, da opisi delovnih mest in opisati podjetje. Hvala vam. Lep pozdrav

Ja seveda v Ukrajini ne nahaja v EGS. Če gremo naprej z najemom ljudi zunaj države, je treba Ukrajini. hc

Pozdravljeni, Prosim, pustite me, če sem te pravilno: delo bo v srednji Evropi in pozicije so odprte za ljudi iz Ukrajine in drugih držav nečlanic EU, kot tudi (kot na primer Izrael)? Prosimo, svetuje Hvala.

hi me zanima v tem job.could u dati več podrobnosti v zvezi s to

Hi! Jaz sem iz Ukrajine. Delam v Melexis Ukrajini zdaj. Imam 3 leta izkušenj na področju oblikovanja mešanih analogni signal, IC, postavitev in nekaj IP in spomin projektov. Jaz sem odprt za vaše predloge. Čakam na odgovor

Jaz sem študent elektrotehnike v Rusiji, tekoče govori angleško. Jaz sem v tretjem letniku in elektronske navdušenec / konjiček. Pravkar sem šla v mikrokontrolerji in izpeljali nekaj preprostih projektov uspešno. Dvomim, če ustrezajo vašim zahtevam, ampak če mi, prosim povej mi. Jaz sem obupno potrebuje priložnost, da se praksa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back