Dell Desktop ne prihaja, samo utripa

S

samoltech

Guest
pls hiša, rabim pomoč .. jaz sem delal na Dell OptiPlex namizju, ko sem vklopu .. da samo utripa in to utripanje nadaljuje, dokler jaz premestitev moč ... prosim, kaj naj storim, da popraviti. njegova moč vodil thats utripa in navada ugasnila tudi s pritiskom na gumb za vklop, dokler sem odstranite napajalni kabel iz sistema

kaj utripa je moč vodil sveti ali kaj si poskusite znova zagnati sistem, poskusite da vidim, ali je ventilator zvok slišen z vami ali ne

Preverite, začasno ukine, pripravljenosti in mirovanja možnosti v OS in BIOS. Posebej v BIOS-močnostni možnost, če imate. Poleg tega je ta problem znan po "OptiPlex 990 in 790". Preverite, ali pa poskusite drugo PSU PSU. : Lol:

Spreminjanje napajalni kabel, če problem ni rešen, kot bi smeli iti v servisni center.

zdi se, kot je problem z vašim PTM. no ... odprto-up svoje SMPS in preverimo, če nabreklo kondenzatorjev in preverite vse izhodne napetosti kot 12 proti +5 V 3,3

Ali boste dobili zvok POST pisk ob zagonu računalnika? lahko Izmerite napetost 12 V, 5 V in 3,3 V na rezervni priključek z digitalnim multimetrom, če so zunaj dosega potem bolje zamenjati SMPS napajalnik

Sem radoveden ... si kdaj dobili pravo rešitev za to? Če je temu tako, nam povejte, kaj se je zgodilo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back