debele ali tanke žice napeljava

O

owen_li

Guest
Zdravo fantje.

Ko sem ček prehodni čas na nekaterih potopi, se mi zdi debele žice in tanke žice bodo imeli zelo različne vrednosti.
Za nekaj kratkih net, najdem prehodni čas veliko manjši pri uporabi tanjše žice.
Za nekatere dolgo net, sem finkd prehodni čas je precej majhno, če ga uporabljate debelejše
žica.
Ali mi lahko poveste, zakaj?

To je zelo zanimiva tema, čeprav ne vem, kako si prišla do svojega zaključka.Ali ste ročno spremenite širino žice, medtem ko hranite vse druge mreže ali celic nedotaknjeni?

Bom poskusil pojasniti temelji na predpostavki, da mi vaš zaključek je pravilna.

Najprej, če uporabljate NLDM (nelinearne zamudo model) knjižnice, nato pa prehod čas mreže se izračuna na podlagi vnosa celic transtion vožnje in skupni kapacitivnosti na to zelo čiste, vključno z neto cap ločitev.in druge nakladalne žebljički (input igle iz drugih celic), cap.Mogoče čez spojni kapacitivnosti tudi.tako da, če ste ročno spremenili širino neto, medtem ko morajo vse druge dejavnike nespremenjene, tanjše žice, da je manjši čisti omejitve ne bi bilo (my guess), tako da zmanjša neto zgornje meje, ki povzročajo prvi zaključek.

Kar zadeva drugo, mislim, da je žica, je sedaj veliko dlje, prehodni čas ni več temelji na dejavnikih, sem že povedal, prav tako pa tudi upor žice (drugega guess), je to morda res, če uporabljate CCS model knjižnice, tako da širše žica, nižja bo odpor in upor faktor je tako prevladuje, da omogoča prehod veliko hitreje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back