DDR-pomnilnik Strobe za usmerjanje CLK pravila

B

buenos

Guest
živjo

does kdorkoli znanje kakšen so pravila (in zakaj) za Strobe referenčnih ure v sledovih dolžine ujemanja na DDR spomine?imam appnote za CPU i am usung obstajajo konkretni vrednosti, vendar ne dovolj pojasnila.

jaz že DDR appnotes, zato vas prosimo, dont rekli, da stvari, kot so: "Tukaj je appnote, obstaja veliko stvari o DDR ..."

Živjo,

Jaz sem malo jasno, kaj iščete.Ali ste lahko malo bolj specifičen svoje vprašanje?

No, so DDR signali visoke hitrosti, in ki jih morajo izpolnjevati posebne zahteve, hitrost in zato jih je treba zelo natančno uskladiti in ne presega meje časa.

Pravil usklajenosti odvisna od tipa DDR spomin in ureditev, kot tudi vrsto vmesnik upravljavca.Pravila se lahko razlikujejo, na primer, če ste povezovanje DDR na poseben krmilnik pomnilnika v daisy arrangemet verige vs topologija zvezda.

Ne glede na topologijo, ki jo uporabljate dolžina DDR ujemanja skupine, so naslednji:

ADDR in CTRL (vključno z ODT če se uporablja)
PODATKI in Strobe
URE

Hope this helps.

Postavitev Guy

Živjo,

Išči v tem forumu, boste morda dobili odgovor na vaše vprašanje ....S spoštovanjem

Ramesh

postavitev tip: mimo, vendar sem vedel alreay teh.in vprašanje ni bilo tako splošno, temveč tudi bolj specifične o data_strobe-to referenčno uro ujemanje.to tudi obstaja.

Ramesh: i strjena lava najti odgovor po iskanju forum

Živjo,

Check tej strani jasno, poglej v 6. poglavju, lahko u zaslužiti nekaj koristnih informacij.

http://www.freescale.com/files/32bit/doc/app_note/AN2582.pdf

S spoštovanjem

Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back