DC vplivanje na Mikrotrakasta vezja.

C

carevin

Guest
Živjo
Jaz sem načrtovanju vezja DC vplivanje za mojo Mikrotrakasta board.Rekli so mi, da je treba feedthrough kondenzatorja vključena kot del te pristranskosti vezja.Ima kdo informacije o tem?

Rabim ADS, ki simulira vezje moje.Je feedthrough Kondenzator na voljo v programski opremi?

Hvala lepa za kakršno koli pomoč opravljene.

Kevin

bi y prosim povejte mi vaše težave v detils, saj kondenzator od feedthrough linije je skupna!

Za Ojačevalnik lahko uporabite λ / 4 skladu s Radial Stub!

Sem bil začuden, kaj je uporaba feedthrough kondenzatorja.Imam vključene λ / 4 radialne škrbina kot del pristranskosti vezja.Ali je še treba vključiti feedthrough kondenzatorja?

Vedno je varna za uporabo feedthrough kondenzatorji za oskrbo proge DC entiring Mikrotrakasta polje.Radial znanosti lahko kratki "vroče", RF na napajalnih vodih DC na tla, vendar ne preprečuje neposredno od priključne Mikrotrakasta stik z dobavo proge DC, ki vstopajo v polje steno.Uporaba feedthrough kondenzatorji, bo to spenjanje učinkovito nevezana na tla.

Živjo,

feedtrough kondenzatorji, ki so nameščeni na stenah polje in predsodkov se dovaja skozi to v polje.To je dejansko nizko pas filter, je inkapsuliran Induktor v seriji in ranžiranje kondenzatorji (-a) na tla.Uporablja se za preprečitev morebitne neželene signale ni povsem filtriran v polje za razmnoževanje žic skozi pristranskost v druge dele sistema.Kot nizkopasovnega v naravi, ne bi mogli odpraviti nizke frekvence signalov, npr 50MHz ali tako, in je zaželeno, da so nekatera velika kapacitivnost na tleh v notranjosti polje (najboljša je kombinacija vzporedne v območju 10UF , 100NF, 1nF)

flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back