Dangerous tuš z neizoliran ponudbo?

E

eem2am

Guest
hello,

jaz sem v Maryland, Ohio, in delamo domače prhe, ki uporabljajo koračnih motorjev za nadzor vodne ventile.

Energije za oskrbo koračnih motorjev prihaja iz električnega omrežja (85 - 265VAC) preko offline PTM ................... misliš, da bomo morali osamiti koračnih motor oskrbe železnici?

... Mi bi lahko sklepali, did NOT izolirati motor dobavo koračnih železniškega ......(Tj. ne moti, da imajo ustrezne plazilne in potrditve v transformator PTM), potem pa misliš, da bi to lahko bilo nevarno?, Ali dražje za izgradnjo sistema?, Ker je potencialno nevarna napetost v motor navitij, , ki je blizu vodni thats tuširanju tuš uporabnika.

Če se mehanska povezava med motorjem in ventil insulative, ne bi smelo biti problem.Morate posvetovati o vladnih predpisih, na vašem območju.V nekaterih državah, ne more biti niti električno vtičnico v istem prostoru kot kopel / 'tuš, tako da brez električne naprave se lahko uporabijo v istem prostoru.

Morda boste morali poiskati naprave v sosednji sobi in prost dostop plastičnih cevi za tuš.

Poleg tega naprava bo vaš verjetno, da pregleda in preskusi, ki jih agencije za varnost, da bi dobili oznako CE ali UL odobritev, preden se lahko prodajo ali uporabo.

Problem je tudi pridobivanje zavarovanje odgovornosti za vaše podjetje.Tudi po prečkanju vseh aprovals, morda ne boste mogli najti zavarovalnico, ki bo to vprašanje ti politiki na vse ali le za dostopno ceno.

zahvala

"Če se mehanska povezava med motorjem in ventil insulative, ne bi smelo biti problem"

........... Regrding vaše reference, da takšne mehanske izolacije .......

lahko sklepam, da menite, da mehansko izolacijo bi moral biti težji in dražji, (in prav tako predmet pregleda, ki ga mnogi regulatornih organov), kot pa če sem rabil isoltaed SELV dobave za koračnih motorjev?

jaz sem samo poskušam oceniti, kateri način bi bilo ceneje ..... izolacijo ali ne, izolacija proizvodnje PTM?

Nocem težav in stroške posameznih PTM, če jaz dont potreba to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back