CST Patch Antena Simulacija

S

simotic

Guest
Hi All,
Dragi freinds,
Im 'ki dela na papirju alraedy objavljeni na MOTL o marec 2006: "Integrirane antene Za Multiband Multi-National Wireless Kombinirane z GSM1800 / PCS1900/IMT2000 _ RAZŠIRITEV".
I simulira ta antena z CST Mikrovalovne Studio (Version 5), ampak i dont dobi isti graf S11 parameter pogruntal na papirju.
Prosim pomagaj mi lahko za reševanje tega problema (i dont know, če je ta razlika posledica meje ali vzbujanje ...).
Priložena k temu sporočilu boste prejeli moje CST projekta predlagane anteno in s tem povezani članek.
Prosimo, lahko katera koli od retry to simulacijo z CST Version 5.
hvala lepa.
Bast zadeva.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Zdravo Simotic,

Naredila sem nekaj manjših sprememb v vaš design:

1.Srednja velikost podružnica je narobe: da bi bilo 73 mm (ki jo uporablja 75 mm)
2.sprememba kovine debeline do 35um (ni pomembno, čeprav)
3.Dielektrične izgube tangenta treba 0,02 (pojdite na substrat lastnosti in jo spremenite)
4.Uporaba odprte (add space) na vseh smereh
5.Uporaba večjega waveport (velikost je lahko: 4h x 5W h, kjer je višina podlage in w je debelina).Z_min za waveport začne od tal kovine: za 35um kovin se začne od-1.555mm za vaš primer.

spreminjajoče se nad parametri in simulirano v CST2008 po vrnitvi izgubo je ugotovilo (glej sliko).To je bolj ali manj pričakovani rezultat.

S spoštovanjem,
shameemkabir
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

ok draga shameemkabir,
i poskusite znova z vaše predloge, i dont imajo isti graf kot članek, bu pridobljeni S11 parameter so bolj natančni glede na meritve.
najlepša hvala za vašo pomoč.
s spoštovanjem.

Oprosti za to prosi vrsta iskanje ..pa
sem študent in še vedno nove, da antena design ..Želim vedeti, ali LG in delovna skupina, ki je širina in dolžina terenu ravnino se lahko spremenite, da bi optimizirali zasnovo ali ne ..Kaj pa velikost obliža, da smo imeli izračunano pred ..lahko spremenite velikost ..da bi dobili najboljši rezultat ali ga lahko samo spremeniti krmo?PLZ pomoč mi ..

Dragi wanie84,
za anteno design, lahko tudi spremenite vse dimenzije vašega anteno, vendar pa to vpliva na resonančno frekvenco vašega anteno.
za širino krme linijo, morate biti previdni, da so Vhodna impedanca enaka 50 ohma, ki je združljiv s precej popularni priključki.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back