CST Širokopasovni error farfield monitor: Končna obdelava ni uspela.

S

shahid78

Guest
živjo

Med simulacijo nekaterih struktur v cst.jaz zaslužiti to opozorilo sporočilo:Največje število simuliranih impulza širin, Reševalec ustavil.Prosimo, upoštevajte, da se je stanje dinamičnega ravnovesja merila energije ni bil izpolnjen.lahko zaupamo rezultatov, če dobimo to opozorilo in če ne, kaj lahko storimo, da bi se temu izognili opozorilo

hvala za kakršno koli pomoč comments

Hi sahid78,

si poskušate dodati več impulz v vašem signal razburjen (mislim, da s tem ne boste imeli to opozorilo).

s spoštovanjem

Piboo

hi piboo

kaj u pomeni, ko pravite, če dodam več impulz v mojem razburjen signal?
kako moči delam to?

s spoštovanjem

Poskusite zmanjšati "natančnost" na Reševalec meniju lets reči-30dB - če to še vedno ni rešiti probem nato zmanjšala na "globalnih mrežnih lastnosti" "vrstic na valovni dolžini", da bi nižje vrednosti 4 reči.

hi angolaX

tudi jaz dont 'izmišljotina svojo rešitev za moj problem
stanju dinamičnega ravnovesja merila enerygy je potrebno pridobiti natančne rezultate. če jaz zmanjša enerygy v računalniško področju bo še vedno tam in simulacije bodo prenehali s čimer niso točne rezultate v frekvenčnem prostoru
Similary pada ni črt na valovne mora biti vsaj 10, da bi imeli dober očesa

Vseeno hvala za vaše komentarje

Zdi se, da vaš geometrije preveč resonančni za prehodna Reševalec da se doseže potrebna točnost (npr.-40dB) med vnaprej določeno število impulzov ...
already recommended).

Če je vaša energija je gnila na nesprejemljivo visoki ravni (npr. dosežena le-20dB), nato pa za povečanje natančnosti, morate povečati število simuliranih impulzov (kot je že piboo
priporočeno).To je mogoče storiti na:
(transient solver) -> Specials
-> Steady State
tab -> Max number of pulses! T
(prehodna Razrješivač) -> Posebna ponudba
-> Stalne članice
tab -> Max število impulzovPovečajte to številko 200 (na primer) in prost dostop vaš simulacijo.
(To lahko traja veliko več časa za rešitev, vendar vsaj ne ogrožajo točnosti).

Upanje to pomoč!

na zdravje!
mog.

Hi Shahid,
Jaz tudi zaslužiti to sel za moj struktur.Šla sem za 2 dni CST usposabljanje nekaj tednov nazaj in povedali so mi, da bi povečali število Max impulzov kot Mogwai zapisal.Ampak moraš preveriti število impulzov, ki jih sami.Tudi če spremenite svoje Templete za resonančni strukturi bi lahko pomagalo.Poskusite s filtrom ali resonančni nastavitve ventil.

S spoštovanjem
Praful

Hi Sahid,

Malo pozno, vendar Mogwai in prafuldeo je odgovor ista stvar kot sem mislil.

Upanje to tovarna zdaj.

s spoštovanjem
Piboo

živjo

bom prizadeval uresničiti, kaj imajo različni ljudje, in priporoča, da me bo vas obvestili, če to pomaga.
hvala veliko za vse ljudi, ki si delijo svoje znanje

s spoštovanjem
shahid78

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back