Component sourcing

A

Artem

Guest
Nedavno opazujemo zelo velika razlika med cenami, ki jih ponujajo naši lokalni distributerji in svetovnih dobaviteljev v primerjavi s Kitajsko, Ukrajino itd

Naj torej dobim 8,22 USD na čip, 200 kos, da atmega1280 od www.biakom.com in 13 USD od lokalnega distributerja.

Ne najdem razlage za to izjemo bi bilo velik presežek ali nakup zalog.

Vabim vas, da delijo del ponudbe virov informacij.Mislim, da bo korist za vse nas.

Hvala

Hvala Iouri, vem te družbe in delamo z njimi.Vendar pa so njihove visoke cene za primer ki sem jih omenil zgoraj.Vem, da se cene za dobavitelje so približno 2-3 krat manj, kot jih nudijo strankam tudi v količini 1 K.

Slišal sem, da včasih ni mogoče najti dobre obravnava na sestavnih delih iz vzhoda.Žal West podjetja poskušajo ohraniti cene na visoki ravni za sub in 1 K naročila količino.To je mogoče upravičiti z njihove operativne stroške, vendar to ni naša, so cene proizvodov za strpni.

ic je veliko bolj poceni v china.if želite, morda se lahko obrnete me vprašajte za ceno, na Kitajskem, ko jo potrebujete.
MSN: mike_sullen (at) hotmail.com

Plz stik z mano: prodaja (at) hoavietelectronics.com

Veliko ICs z zelo konkurenčno ceno.

Artem wrote:

Nedavno opazujemo zelo velika razlika med cenami, ki jih ponujajo naši lokalni distributerji in svetovnih dobaviteljev v primerjavi s Kitajsko, Ukrajino itdNaj torej dobim 8,22 USD na čip, 200 kos, da atmega1280 od www.biakom.com in 13 USD od lokalnega distributerja.Ne najdem razlage za to izjemo bi bilo velik presežek ali nakup zalog.Vabim vas, da delijo del ponudbe virov informacij.
Mislim, da bo korist za vse nas.Hvala

Cen razlike so najverjetneje v zvezi s postopkom registracije.To je mehanizem za zavarovanje, da lahko glede na pooblaščeni distributer prodaja vi del morate po najboljših možnih cenah.Lahko kupite ta del od nekaterih drugih distributerjev šele vi navada obstati pridobivanje registracija ceno.

Sedaj lahko najdete niso pooblaščeni distributer, ki so lahko kupili do veliko količino teh delov in se lahko prodajajo vas zelo ugodni ceni, vendar dobiš nobenega jamstva podpore dobavitelja komponente.Prav tako dont veš, če so predelane dele, ki jo prodajajo delov (npr. deli, odstranjeni iz nekaterih drugih vozilu) ali če so z napako.

E

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back