T
Turnitdown
Guest
Hi guys, Nocoj sem začel iskati v elektroniki, kot želim storiti inženiring na uni in mislil, da bi bilo smiselno, da bi dobili nekaj osnovnega znanja. Našel sem začetnik projekt začne, "punk konzolo Atari". Jaz sem z uporabo tega diagram shematičen
Razumem upor in kondenzator, simboli in vem, kvadratni stvari so dvojni ura, ampak imam težavo sledi videli ostalo kot da sem naslednji ni vodilo in to je dobesedno vse delam iz z majhno malo predhodnega znanja iz fizike GCSE:-D Bi lahko nekdo razloži, kaj krogov s "+" znakov v njih. Mislil sem da so baterije in 9 proti kaže tudi to, ampak tam je videti kot 5 teh ikon na diagram sem mislil, da morda kje drugje točke. Tudi tisto, kar je simbol GND? Mislim, da to pomeni, da tla žico, ampak ne vidim, kjer bi jo tla ... Druga stvar, časovnik del ima številko dela "LM556N", vendar ne najdem nikjer kupiti in namesto tega sem ugotovila, "NE556N". Ne bi bilo nobene razlike med temi? Še enkrat, žal mi je to tako začetnik nit. Če obstaja članek ali spletno stran bi lahko nekdo, priporočam, da bi začeli in seznanili s stvari, ki bi bilo super! Thanks
![APC-schem.png](http://blog.makezine.com/wp-content/uploads/2011/09/APC-schem.png)