Complete in izreči začetnik vprašanje o Dual Part Timer.

T

Turnitdown

Guest
Hi guys, Nocoj sem začel iskati v elektroniki, kot želim storiti inženiring na uni in mislil, da bi bilo smiselno, da bi dobili nekaj osnovnega znanja. Našel sem začetnik projekt začne, "punk konzolo Atari". Jaz sem z uporabo tega diagram shematičen
APC-schem.png
Razumem upor in kondenzator, simboli in vem, kvadratni stvari so dvojni ura, ampak imam težavo sledi videli ostalo kot da sem naslednji ni vodilo in to je dobesedno vse delam iz z majhno malo predhodnega znanja iz fizike GCSE:-D Bi lahko nekdo razloži, kaj krogov s "+" znakov v njih. Mislil sem da so baterije in 9 proti kaže tudi to, ampak tam je videti kot 5 teh ikon na diagram sem mislil, da morda kje drugje točke. Tudi tisto, kar je simbol GND? Mislim, da to pomeni, da tla žico, ampak ne vidim, kjer bi jo tla ... Druga stvar, časovnik del ima številko dela "LM556N", vendar ne najdem nikjer kupiti in namesto tega sem ugotovila, "NE556N". Ne bi bilo nobene razlike med temi? Še enkrat, žal mi je to tako začetnik nit. Če obstaja članek ali spletno stran bi lahko nekdo, priporočam, da bi začeli in seznanili s stvari, ki bi bilo super! Thanks

Si mislil pravilno! ;-) 9 V in podzemnih pripada oskrbo z električno energijo. Če boste za predložitev teh krog iz baterije, potem je baterija. Če je enosmerna napetost, ki prihaja iz drugega kroga, potem bi bilo to to. Če dobava prihaja iz napajalne enote, nato pa ga prilagodi do +9 VDC. Vidiš 5 od njih, ker 5 točk tega tokokroga mora biti priključen na 9 V. Namesto, da imajo žice v shematski bo od tu do tam in dobili zmeden, ki jih poskuša slediti, je to šele označena kot 9V. Kot je za tla, to je le sklic. Poskusi, da gledate kot 0V. Če imate 9V baterijo, potem bi 9 V se "+" na baterije in GND bi bilo "-". PS: Dobrodošli v svetu elektronike! :-D Upam, da to pomaga, Alexandros

Si mislil pravilno! ;-) 9 V in podzemnih pripada oskrbo z električno energijo. Če boste za predložitev teh krog iz baterije, potem je baterija. Če je enosmerna napetost, ki prihaja iz drugega kroga, potem bi bilo to to. Če dobava prihaja iz napajalne enote, nato pa ga prilagodi do +9 VDC. Vidiš 5 od njih, ker 5 točk tega tokokroga mora biti priključen na 9 V. Namesto, da imajo žice v shematski bo od tu do tam in dobili zmeden, ki jih poskuša slediti, je to šele označena kot 9V. Kot je za tla, to je le sklic. Poskusi, da gledate kot 0V. Če imate 9V baterijo, potem bi 9 V se "+" na baterije in GND bi bilo "-". PS: Dobrodošli v svetu elektronike! :-D Upam, da to pomaga, Alexandros
Torej, kje je Ground žico povezan? Nič? Prav tako bi lahko razložite upor z zanko krog prosim:) Hvala vam, mimogrede,

http://www.edaboard.com/thread235256.html [/url]

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">--------- - Odgovor na dodano 20:46 ---------- Previous objava je ob 20:44 ----------</span></span>
verjamem, da je isti:? [Url = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/53588/FAIRCHILD/LM556.html] LM556 pdf, LM556 opis, LM556 podatkovne liste, LM556 pogled::: ALLDATASHEET :::[/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back