Compaq uwave2 sistem krovu ne bo post

R

rbpij

Guest
Zdravo vsem

Compaq uwave2 sistema krovu ne bo post.Preverjeni napajalnik, procesor 1.0mhz in 100 kosov pomnilnika so v redu.Ventilatorji in vse, kar teče, vendar to ne bo post.Anz idejo, da se določi mainboard?

did u preverite vga kartico?
včasih napajalnik je slaba ureditev in ne bi mogel priskrbeti zahtevane tok glavnega odbora, poskusite drug vir energije, da se preveri, da je pravilno, drugače in imajo težave z Ur glavni odbor
na zdravje

Hvala za odgovor.Mislim, da sem našel problem.To je bil Nizkonapetostni padci 3A regulator napetosti na zdaj.Navedba, da je ta regulator je preveč vroče, ko je računalnik vklopljen.Ta naprava ima vgrajeno toplotno zaščito, da če obstaja nekaj nepravilnosti pri temperaturi (nad nominalno rating temperatura), nato pa samodejno zaustavitvijo.

Zdravo, imam isti problem (to je Presario 5340EA) matično ploščo, ki ne dela nič več!Prepričan sem o tem, saj je procesor (Athlon 1.3Ghz) dela, dela ram, grafične kartice dela, in sem tudi tryied z drugo dobavo električne energije, in tudi vse druge spojnike vtič-na kartice in kablov off ...
Samo moč pripeljala brights in fans spin (napajalni enoti ventilatorjem in procesor ventilator), vendar pa je bios ne pojavi in zaslon ostane črn na vseh ...
Jaz bi vas, če mi prosim lahko izveste tako, da se določi, da problem ...
Ali ste popravljali vašo Compaq uwave2 motherboard?In kaj naj bi točno tako, da to popravimo?Nisem elektronski tehnik, vendar se lahko, če vam razloži mi, kaj bi bilo treba storiti, bom hvala veliko!
Zahvaljujem se vam za odgovor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back