L
LinXiaoling
Guest
Živjo, vsi. Oglejte si sistem, ki kažejo na Slika 1. Sistem ozadja: It's uporabljajo v brezžičnih digitalnih signalnih vključno z lokalno enoto in daljinsko enoto. In tam so 2 različne referenčne ure v celoten sistem, tako da bo to povzročilo frekvenco sistem proizvodnje offset slabo, če 2 ure (npr. TCXO) obstajajo velike frekvenčna stabilnost. Phenomenon opis: V laboratoriju, signal generator je vložek v ADC, in skozi celoten sistem signal je izhod na analizatorja spektra. Ampak signal se trese v frekvenčni domeni. Moja analiza in cilj: Z nekaj poskusov (npr. povečanje TCXO temperature, bo pojav poslabšalo), je pojav, ko je potrdila, da je to zaradi različnih ure. In moj cilj je, da dobim v normalno skozi DSP realizirana v FPGA, bi frekvenco izravnavo v normalno indeks. Doslej sem poskušal iskati nekaj člankov o digitalni Costas zanke. V laboratoriju, sem ugotovil, da bi se zanka zaklenjena v lokalni enoti ali oddaljenih enoto posebej, ampak ko sem povezal dva dela zanke cann't zaklene. Vprašanje: Ali obstaja kakšno drugo rešitev za tak problem, razen zanke Costas, če Costas zanke je točno eno, bi mi dali nekaj nasvetov o tem? PS: Jaz sem samo delajo na zanko s signalom CW, ni modulacije. [FONT = Times New Roman] [SIZE = 3] priponki: Slika 1 sistem, ki se uporabljajo v brezžičnih digitalnih signalnih [/SIZE] [/FONT]