citcuit za povezovanje ultrazvočne senzorje z AT89C51

S

Sierra

Guest
.. Halo moči kdorkoli pomoč mi s ckt diagram za povezovanje ultrazvočne senzorje z AT89C51
Kaj naj jaz se pa povezujejo z ultrazvokom sprejemnik za mikrokrmilniška?
Prosim odgovor kmalu

Kakšna je vloga & Try seacrhing v google obstaja veliko vezij na net.

Če je vaša zahteva za merjenje razdalje, lahko ta projekt kit iz »www.united77.com/projects.htm« pomagal.Ta Microcontroller temelji Ultrazvočni merilnik razdalje projekt zaposluje 40 kHz ultrazvočne senzorje za merjenje razdalje do 2,5 metrov.Ultrasonic pretvorniki merjenje časa, ki za utrip zvok potovati v posebno površino in se vrniti kot kaže odmev.To tokokroga izračuna na podlagi razdalje na hitrost zvoka pri sobni temperaturi 25 ° C, in kaže, da na 7-segment zaslona.Nekateri od glavnih sestavnih delov, uporabljenih v tem projektu, so: AT89C2051 mikrokrmilniška, dve 40kHz ultrazvočnimi pretvorniki (eden za vsak sprejemnik in oddajnik), tekoče ULN2003 pufer, operativne ojačevalnik LM324, inverter CD4049, štiri 7-segment zaslonov, pet tranzistorji in nekateri diskretno komponent .Srečno

Sierra wrote:

.. Halo moči kdorkoli pomoč mi s ckt diagram za povezovanje ultrazvočne senzorje z AT89C51

Kaj naj jaz se pa povezujejo z ultrazvokom sprejemnik za mikrokrmilniška?

Prosim odgovor kmalu

Hai Niko.Karpin
Celoti sestavljeno in preizkušen (serijski port) Programer za 89 sieres je na voljo z www.united77.com za samo 2.200 / - rupij.Na voljo s CD s programsko opremo, uporabniški priročnik in druge dobrote.Programer se lahko uporablja z USB vrata z izbirno USB na serijski pretvornik na voljo za 500 / - rupij.Srečno

FRIENDS ...
Ali obstaja SITE, poimenujejo -> http://www.united77.com .????

im presenečen ..stran ne obstaja ..!!!

-RonyDodano po 11 minutah:pranam77 wrote:

Če je vaša zahteva za merjenje razdalje, lahko ta projekt kit iz »www.united77.com/projects.htm« pomagal.
Ta Microcontroller temelji Ultrazvočni merilnik razdalje projekt zaposluje 40 kHz ultrazvočne senzorje za merjenje razdalje do 2,5 metrov.
Ultrasonic pretvorniki merjenje časa, ki za utrip zvok potovati v posebno površino in se vrniti kot kaže odmev.
To tokokroga izračuna na podlagi razdalje na hitrost zvoka pri sobni temperaturi 25 ° C, in kaže, da na 7-segment zaslona.
Nekateri od glavnih sestavnih delov, uporabljenih v tem projektu, so: AT89C2051 mikrokrmilniška, dve 40kHz ultrazvočnimi pretvorniki (eden za vsak sprejemnik in oddajnik), tekoče ULN2003 pufer, operativne ojačevalnik LM324, inverter CD4049, štiri 7-segment zaslonov, pet tranzistorji in nekateri diskretno komponent .
Srečno

jaz potipati to mr.pranam.je zastopnik te strani ..
mu daje veliko podrobnosti ..izdelka ..ta dvom je bil v zvezi z lokacijo in trženja za to.?

Upam, da nihče ni problem, če jaz delil nekaj info in povezav, razen vas.BTW, kaj jeste hrano Rony DC?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back