Circuit ne približujejo

C

chw82

Guest
Imam preizkusite nekaj možnost zagotovila iz foruma, npr. STEPGMIN, povečanje ITL1 = 400, menjava OP-AMP odprto zanko za 1e-5. Attached je shematično in upamo, da bo nekdo pomagal. Hvaležni za pomoč dana. [PRILOŽITE] 56413 [/ PRILOŽITE]

Lahko objavljajo shematično v pdf? Za večino od nas težko videti. DSN datoteko, zaradi pomanjkanja opreme!

Oglejte si priloženo datoteko. [PRILOŽITE] 56421 [/ PRILOŽITE]

Ste prepričani, da je moč povezana z opamps? - Ne vidim vse povezave, niti vozlišču imena, ki bi lahko tekmo privzeta moč imena pin oskrbe. Keith [COLOR = "Silver"]. [SIZE = 1 ]---------- Post doda na 09:57 ---------- Previous post je bil ob 09:45 --- -------[/SIZE] [/COLOR] Ni vam zdi, da se z uporabo opamps. Če pogledamo na netlist, ki ga uporabljate
Code:
 E_U1 N04831 0 podatek {LIMIT (V (N03028, N04557) * 1E5,-15V, 15 V)} _U1 N03028 + N04557 1G
kot opamp. Mislim, da je vir vaših težav. Vi bi verjetno naredila bolje z opamp model, celo "ideal" ena. Keith.

ti opamp nimajo oskrbe pin ven. Moramo dvojni klik znotraj lastnosti in iz ponudbe tam. Besedilno datoteko ne prikaže ponudbe vrednost (+ / - 15V).

Kot sem rekel zgoraj - poskusite "pravi" opamp model. Kaj uporabljate, je nekaj z neskončno pasovno širino in dobiček 180dB, ki je nekoliko ekstremne. Keith.

i so uporabljali pravi opamp (TL071), in da bo delovala. BTW, im radoveden, zakaj ne morejo delati še imam sprememb odprto zanko, dobiček 80dB?

Ne sme biti samo dobiček, ki povzroča težave. Imate tudi neskončno pasovno širino in nenadno mejo, ko izhod doseže napetost. Keith

hvala veliko. Lahko se rabim, da pogled na spice opamp model besedilne datoteke in igral s številko.

Če želim opamp "idealno" za nekaj hitrih simulacije sem ponavadi uporabljajo E vir s tem pridobila 60 ali 80dB in dodamo sam pol filter za izhod - preprosto RC z nizko R. št napetostnih omejitev. Keith

Morda ne bo samo dobiček, ki povzroča težave. Imate tudi neskončno pasovno širino in nenadno mejo, ko izhod doseže napetost. Keith
Ja, se strinjam s Keith. Včasih sem na enake izkušnje z uporabo "OPAMP" model v PSPICE, ki zagotavlja izhodnega omejitev. Večinoma za prehodno simulacije z izhodno amplitudo, da dosežejo te omejitve I so opazili tako konvergenčnih problemov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back