chopper stabiliziran simuliranje opamp PSS problem

I

iamxo

Guest
od kadence pomoč doc, je dejal PSS in pnoise lahko simulirajo chopper stabiliziran opamp hrupa. zato sem uporabiti to, da simulira moj design. moj design je on-chip osc. ampak ko simulira, PSS funkcijo (oscilator) ne konvergira dobro, pa pogosto ne uspe. če odstranim osc vezje, in dodamo idealno uro, nato PSS funkcija deluje. tako da, če ne želite odstraniti osc vezje, in želim, da simulira hrup, kako lahko naredim z njim? hvala vsem. Moj osc frekvenca je nizka 100kHz, in PSS funkcijo pogosto postane osnovna frekvenca od 100kHz, kot 46kHz, 60kHz.

oscilator možnost za resnično nihajne kroge, ki se ne ur primeru, da u morali izločiti in dal ur lastne model ure generacije

[Quote = safwatonline] oscilator možnost za resnično nihajne kroge, ki se ne ur primeru, da u morali izločiti in dal ur svojo uro model generacije [/quote] ampak moje vezje je osc del, če sem opustite oscilator možnost , kako si PSS opraviti z vezjem?

kaj u mislih, osc del? delati u nekaj podobnega osc ring. ali VCO?

[Quote = safwatonline] kaj u mislih, osc del? delati u nekaj podobnega osc ring. ali VCO? [/quote] Ja, moj krog je Gm-C oscilator, ki jih dobavlja urni signal. tako da, ko sem naredil PSS simulacijo, sem izberite "oscilatorja" možnost, potem ne konvergira vedno, tako kot tisto, kar sem prej povedal.

oscilator možnost za resnično nihajne kroge, ki se ne ur primeru, da u morali izločiti in dal ur lastne model ure generacije

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back