Charge filter za piezoelektričnih senzor

Ali je vnos dajatve amplifier naj bi bila visoka impedanca?Mislim, vaše vprašanje se pojavi, ker besedilo referenčni članek je nekoliko zavajajoč.
Amplifier sama (brez capacitice feedback) je naprava visoke impedance;
Ojačevalnik s povratno zanko (in zaradi visokih odprto zanko, dobiček), je nizek vnos impedanca obrnete na vhod.

FVM wrote:

Vhodni ojačevalnik dajatev nizka impedanca, zato filter izhod je mogoče povezati z it's nominalna obremenitev impedanca (ponavadi upor priključen na tleh), da zaračuna ojačevalnik.
Priključitev obremenitev je potrebno za doseganje nominalne značilno frekvenco.

Hvala FVM, vaš predlog naredi veliko smisla.Toda kako moram jaz tekoč zadobiti izhodni tok iz filtra, saj naslednje faze filter je odgovoren amplifier?

Vhodni ojačevalnik dajatev nizka impedanca, zato filter izhod je mogoče povezati z it's nominalna obremenitev impedanca (ponavadi upor priključen na tleh), da zaračuna ojačevalnik.Priključitev obremenitev je potrebno za doseganje nominalne značilno frekvenco.

Je osnovna napaka v formulaciji, da problem, po mojem mnenju.Če ste opisali kot senzor dajatev generator, nato pa enakovredno vezje trenutni vir vzporedno s kondenzatorjem.

topology.

V tem primeru lahko naredite senzor del kapacitivnosti v pasivni nizkoprepustni filter v shunt prvi element
topologije.

Ko prevzame vir napetosti z vrsto kapacitivnosti in conncet pasivni filter z resnično impedanca, nato pa ustvarite dodatne visoke žoge in ne bodo nikoli dosegli namen značilnosti.

Filter naj bi most tipalo in ojačevalnik dajatev, ki se zahteva za moj projekt.Hvala za nasvet vseeno.

spadecrank wrote:

Filter naj bi most tipalo in ojačevalnik dajatev, ki se zahteva za moj projekt.

I simulirano 7 središče nizkoprepustni Butterworth, njegovi podobni do 3 ali 5 pol topologija [/ url]

Bi vas bolje, če ste odgovorni za pretvorbo napetosti z uporabo topologija ojačevalnik dajatev in nato filtriramo napetost?

Ali lahko objava tokokrog shematično, da ste simulirajo?

S spoštovanjem
Powermos

S

spadecrank

Guest
Hi all,

Jaz sem poskušal oblikovati tri pole nizkoprepustni RLC Butterworth filter za piezoelektričnih senzorjev, piezoelektrični pretvornik za izhod je odgovoren namesto napetosti.Piezoelektrični pretvornik lahko vzoru kot vir napetosti v seriji s kondenzatorja.Ko sem dal tipične tri pole nizkoprepustni RLC Butterworth filter topologije, skupaj s tem modelom, ne bi mi pričakovane nizke prelaz rezultat.Kdo je ideja o tem?Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back