K
kudjung
Guest
Fantje, sem poskušal študirati polno most inverter za vožnjo CCFL žarnico z razvojno dejanskega sveta, ki jih imam. Dejanska odbor dela v skladu s pričakovanji, ampak simulacija ne zdi, da dobro coorelate z dejanskim krovu. Tukaj je nekaj podrobnosti. Na dejanski ladji, na voljo je sam čip CCFL poln most regulator vožnje 4 MOSFET. MOSFET potem voziti transformator z naslednjo spec proizvajalca. Primarna induktivnost = 210 UH. Primarni uhajanja induktivnost = 40 uh. Sekundarna Inductance = 1.44H. Sekundarna uhajanja induktivnost = 290mH. Obrnite razmerje (1:82.6) Po simulaciji, vozim 4 MOSFET z ciklus in čas blizu temu, kar sem jih merijo na dejanski ladji. Na dejanski ladji sem dobil skoraj 600 VRMS čez obremenitve 00KOhm vendar s simulacijo sem le dobil blizu 300 V (PP). Tukaj sem prilogi simulacijo shematskimi in rezultat testa. Tudi jaz priložiti svojo datoteko LTspice simulacijo. Samo spraševala, ali lahko kdorkoli poudarjajo, ali lahko naredim kaj narobe s to simulacijo. Hvala, KJ