CAN HYDERABAD BO NASLEDNJI FAB MESTO V INDIJI

A

abhi8206

Guest
hI SKUPINE DRŽAV

IT IS slišali od zadnjih nekaj mesecih, DA BO FABRICATTION RASTLIN odpre KAKO SO GA BO DOBRO ZA NAS IN ZA KAJ BO JOB OPPOTURNITY ZA ZDA

AS IF RIGHT NOW iščete zaposlitev ali želite spremeniti.ICAN lahko bile v pomoč U AS WE ARE WORKING s približno 80 STRANKA v Indiji v industriji polprevodnikov in so glavni akter v DA

Sporočilo je iz dveh delov
1.bo bo obrat za izdelavo tam v Hyderabadu
2.Če iščete zaposlitev spremembe, se lahko obrnete na mene, kot sem lahko pomaga pri tem.

ja, je bila določena temelj, se pričakuje, da zapeljejo nanj do leta 2008, bi se gotovo ustvarjajo veliko delovnih mest.

Prosimo, uporabite angleški natančno, mislim u delajo veliko napak, v naglici.
Zanima me v službo, kako lahko u pomoč?

Hvala.

smo vrhu vedno svetovalec v Indiji.imamo okoli 5o strankam po vsej Indiji in imajo odprtju za vsako področje, kot so sprednji, backend, preverjanje, spomini, telesno obliko.

Mi lahko razpravljali o teh oppoturnity, če me lahko kontaktirate na abhishek.s (at) careernet.co.inHvala in Regard
Abhishek

im, da se dokončno hyd.se bodo pojavile v naslednjem fantastičen mesto, ne le Indija, ampak 4 svet kot celoto, kot je opisano ...... od sedanji scenarij, da večji od zasnove se preusmerila v Indijo in fantastičen, ko se začne ni ustavljanja do Indije Uspeh ...... dolgo živi Indija in tri cheers za nas, VLSI inženirji iz indija .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back