Cadstar zapleteno predlogo ustvarjanje-help potrebno

A

antarveena1982

Guest
Hi vse, kar imam s katerimi se sooča problem, kako ustvariti priložene predloge, ki imajo enako ime kot signal, priložene iam sliko s pomočjo cadstar 9. Glede Antarveena1982

Jaz ne vidim nobenega signala imen v slikah? Vendar, če si lahko ustvarite sliko v Cadstar ga lahko spremenite v predlogo in jo poimenujte vsak signal, ki jo želite. Dodaj / oblika / poligon. desni klik in izberite "Shape privzete" izberite predlogo in ustrezne debeline (1 si je v redu), svoj sloj itd Ustvari obliko. to konča, nato pa ga izberite in izberite lastnosti. Videli boste v 7. področju navzdol, je signal, ime, izberite signal, ki ga želite predlogo, ki se priložijo. Če že imate to obliko v vašem design kot številka za nekaj, lahko podvojite obliko kot predlogo naredite enako.

po veliko zoom in / out, nisem mogel najti nobenega signala imena: D kaj cyberrat povedal, je odličen način za ustvarjanje predlogo in se mi ne zdi koli težave pri oblikovanju priloženih obliko.

antarveena1982 ste bili sposobni slediti cyberrats predlog? Imam preveč pogledal za signal, imena in najde nihče, kljub temu, da je eden izmed najlažjih načinov, da predloge v Cadstar. Morda razložiti več o problem, če to ni rešitev.

Hi Cyberat & Abhi Upam, da ste še vedno niso sposobni razumeti problem, to je eno predlogo GND, postopek, ki ste jih omenil, je pravilna, vendar problem je, da ko smo zaprli predlogo in začeti drugo predlogo potem je ni mogoče podati z istim imenom. ni bil isti signal ime tudi enako predlogo, kot če ko sem izberite predlogo in kopija je celotno predlogo obrazca znova. Upam, da bo slika bolj jasna zadeva Anatarveena

Hi, se bojim, da vaš ne da bi vam bilo preveč jasno. Ali lahko pojasnite, kaj je to, da ste poskušali narediti s to predlogo? Vidim, da vaše delitev vaše groundplane s to predlogo. (ne vedno dobro za EMI) Če ste želeli obe navedeni predlog, da namesto tega eno predlogo, potem preprosto levo roko enega, uredite obliko (vstavite segment), tako da gre izven levi rob sveta, okoli pod njim in potem gor na forumu še enkrat, nato pa sledijo obliko desne roke eno in dokončno odpravil prvi r / h eno. Na ta način je eno predlogo. Poplave baker bo prezreti karkoli izven sveta obris. Je to tisto, kar se poskuša doseči? I se lahko novi na sceni, ampak tudi jaz vem Cadstar dobro preveč;)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back