CAD orodja za Laptop izkušenj (Vprašaj vse)

A

Ansunamu

Guest
[Št License zahtevo] [št License zahtevo PM] [št CAD orodje PM]
Ker obstaja toliko ljudi želite namestiti CAD orodja na svojih prenosnih računalnikov in večina od njih donot veš, kako to storiti.Naj ti povem o mojih izkušnjah

1.Moraš najti Notesniki z dobro VGA kartica, ki je s teboj Comptable Linux kernel in XFree86.Priporočam IBM R50 ali R51, ki so Radeon 9000 ali Radeon 7200 VGA kartico.Če želite kupiti drugo modno enega, i priporočamo menite dvakrat, preden kupiš, saj lahko povzroči veliko težav, če mislite, da so take sposobnosti, da jo.Lahko se tudi razmisli o Toshiba's highend line laptop.Najbolj pomembna stvar v mislih, da je izbira v VGA čip v laptop

2.Večina EDA orodja prodajalec rekel le podporo RedHat Linux 7.2.Da, oni.Poskušal sem veliko orodij na RedHat 7.x seriji in vsem dobro deluje, vendar, če jih uporabljajo na RedHat 9,0, i ne morejo guanrante o tem.
Last edited by Ansunamu
19. junij 2004 15:52; edited 2-krat v skupno

Čeprav lahko posodobite svoje XFree86 za vaše Linux sistem,
ki lahko še vedno nestabilne, povzročeno na drugih unknow izdaje.

Sem namestil Mandrake 9,2 na moji R50 in brez stabilnosti izdaje.
VGA čip je Radeon 9000, tako da lahko kupim drugo znamko beležnico in namestiti isto os z mano

Po namestitvi OS-a, zdaj ga lahko poskusite namestiti orodje EDA hočeš.

Nekatere od njih lahko pritožite se ne najde nekaj librarys ampak dont treba skrbeti o tem.lahko najdete večino paket na CD-ju, in le majhen del tega orodja boste morali prenesti s spleta.lahko preverite RPMFINDER spletni strani, da prenesete knjižnico, kar potrebujete.

The CAD orodje sem poskušal na Mandrake 9,2 na R50 je seznam v nadaljevanju
1.Design Compiler
2.Novas Verdi in Debussy
3.Mentor Projektiranje Arhitektura
4.Mentor HDL oblikovalec
5.Mentor premer
5.Mentor razporeditev orodja
6.VCS
7.Vera
8.Astro
9.HSIM
10.HSPICE
11.Spice Explorer
12.Modelsim
............

Radeon 9000 ni dobro
bolje 7500

Mislil sem, da je RedHat 7,2 bo imel veliko težavo z grafično kartico M9

Zdravo,

Vem, da je to stara nit, ampak imam nekaj vprašanj sem Uvidi odgovarja za njih.

Prvi je Centrino procesor z 2 MB pomnilnika bo dobra izbira za CAD orodja v smislu hitrosti simulacije?

Ali bodo težave z grafiko procesor Intel čip s Linux?

i prijatelji i kupil Compaq presaro 2100 laptop z AMD Athlon XP 2800 z 512MB RAM in ATI Radeon IGP 320m vga card.i želijo delati eda orodja v ta laptop.i poskusite namestiti RedHat Enterprise Edition 3 k tej laptop.je najti vga kartico, vendar ne more najti spremljati voznika.kje lahko najdem spremljati voznika.
pls dal ur pohvalo.
hvala

Živjo,

Najprej moramo narediti je, da vidim, če je prenosni računalnik ima samostojno grafični čip (iz ATI in NVIDIA).Integriranih grafičnih čipov, kot so tiste iz Intel pogosto povzroči nekaj dodatnega dela.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back