C6713 DSK, Windows Vista, CCS 3.1 povezave problem

B

bigreat

Guest
HI, sem prejel C6713 DSK, in sem namestil CCS 3.1, gonilnike od prihajajočem CD-ju. Vendar pa sem povezal svet DSK na moj laptop (Vista OS) preko USB in tekel 6713 DSK diagnostične v3.1. To je dejal: ======================== Začetni diagnostični test suite. -> Running USB diagnostiko. Ne more povezati na cilj. • ** Plug na oblasti in USB kabel. • ** ni mogoče zagnati, če Code Composer ali Diagnostic že teče. Rezultat> USB diagnostični ne Ustavitev diagnostično zbirko. ========================= Kaj je narobe ...? Hvala!

obstaja veliko več razlogov, da pride do takšne napake ... Vljudno preveriti ur USB kabel in moč ... 1. Če korak 1 je res, potem preizkusite ur DSP krovu na drugem računalniku ... če STEP2 je res ... preveriti, ali je CCS pravilno nameščen na računalniku ur.

Živjo, imam isti problem. Dejstvo je, moj DSK deluje pravilno z računalnikom P4, vendar je problem s temeljnimi (2) računalniki Duo, ali je OS je XP ali Vista. Mislim, da se moramo vprašati, TI o tej težavi. S spoštovanjem, dr Ahmed

Živjo, sem se deluje na Vista (core 2). Zelo preprosta, samo teči voznika in CSS v združljiv model. ahmedseu, jaz sem pravzaprav starter za C6713, in moram uporabiti za projekt neke šole. Če srečam nekaj težav, morda sem stik z vami? Hvala

Živjo, upam, da bi mi povedal, kako teči voznika in CSS v združljiv model? Najboljše Rregards Ahmed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back