C koda za ATmega 16 SPI komunikacijo

kaj je problem? samo povej ji veliko ljudi, ki vam bo pomagal

Želim primer program ... Rad bi komunicirali z pretvornik Sigma Delta

tukaj je program za SPI sem uporabil to kodo za vse moje programov
Code:
 # include void InitSPI (void) {DDRB = (1

ups ... delam napako .. mi lahko pošljete še enkrat? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 2 minutah: [/color] [/size] rabim za uporabo miso Mosi in SCK komunicirali z njim ...

samo kopirate kodo in jo shranite kot datoteko ac ali pa neposredno vključujejo to kodo v programu 1. inicializirati SPI in nato uporabite brati ali pisati funkcij za dostop do vsebine SPI

Ali lahko kdo pomaga mi vmesnik SPI senzor z PIC ali at89c51 krmilnik?

Pozdravljeni, imam težave s komunikacijo med SPI na Atmega32 in ad7705 (SPI). Deluje na eni atmega32 čip, ki je bil proizveden leta 2006, vendar to ne deluje na peščico drugih atmega32 in atmega32a čipov vse proizvedene v letu 2010. Poskušal sem različne init parametre, vključno z zmanjšanjem ure stopnjo fck/128 vse z istim rezultatom. Poskušal sem napisati majhen samostojni program, za testiranje samo funkcijo SPI v upanju, da je bilo nekaj nenamerno učinek od moje glavne vloge. Problem nastane, ko čakam na prenos: medtem ko ((SPSR & (1!

Našel sem problem sem objavil danes. Jaz sem vožnjo čip izbrati na dveh naprav SPI s črtami IO in ne uporabljate SS PB4 linijo. Sem mogel napisati en bajt na SPI, vendar drugi postopek pisanje ne bo nikoli dokončati. Moral sem nastaviti neuporabljeno SS PB4, da ven. Zdaj deluje. Smešno, kako je delal na čipu s 06, čeprav ...

Iščem nekaj vzorcev kodo za komunikacijo med SPI ATMega328P (master) in ADE7763 (slave). Želim ura frekvenco, da je FCK / 8. Želim pin PB2 na mikro, da so določena povezava SS na ADE7763. Za program preskusov, lahko nekdo povej mi, kako brati temperature iz ADE7763. Temperatura je na 0x26 registrirati, če se prav spomnim iz lista. Z uporabo podprogramov, ki jih zgoraj navedene sau_sol, kako bi jaz šel v tem, glavni program, da to storijo? Hvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back