c + + jezik za AVR?

7

7rots51

Guest
Hi Če uporabimo C / C + + IAR prevajalnik za AVR. Kakšna je prednost uporabe C + + objektno usmerjenega programiranja AVR za modele vgrajeni? Lahko reši nekaj težav, z lahkoto, da je težko rešiti s C? Ali c + + zmanjša število programskih vrstic? Kakšne so vaše izkušnje? :? Regards

Po mojem mnenju (pa ne govorim iz izkušenj s C + + v AVR), da je nevarna za uporabo C + + za UC je. Mislim, da največji problem je, dodeljevanje pomnilnika! Moraš slediti pomnilnika, ki ga uporabljate, saj je to verjetno omejen. Mislim tudi oznaka velikosti je malo večji (po odvzemu, morda lahko pišete manjše kode), ampak to je predpostavka. Mislim, da če boš uporabite operator preobremenitve, predloge, potoki, Dedovanje z virtualnimi funkcijami, ... moraš imeti dobro predstavo o tem, kakšne so vaše početje. (Če je C + + prevajalnik za AVR, ki podpira te stvari), Mala spomini so verjetno največji sovražnik Object Oriented design. Za trenutek sem poskusil uporabiti le podmnožico knjižnice C standard za AVR, na primer ne scanf ali sprintf metode, saj povečujejo pripravljeni dodeliti oznako velikosti (3 do 5 kB) Antharax

nekaj mesecev nazaj sem začel z AVR in C + +. To je precej boleče avanturo, zdaj pa je večina stvari zdi, da dela. Zato sem se odločil deliti moje malo izkušenj, morda bi bilo koristno za vas.

stevejack ste poskusili C + + zapis za AVR v prevajalnik IAR?

Po mojem mnenju (pa ne govorim iz izkušenj s C + + v AVR), da je nevarna za uporabo C + + za UC je. Mislim, da največji problem je, dodeljevanje pomnilnika! Moraš slediti pomnilnika, ki ga uporabljate, saj je to verjetno omejen. Mislim tudi oznaka velikosti je malo večji (po odvzemu, morda lahko pišete manjše kode), ampak to je predpostavka. Mislim, da če boš uporabite operator preobremenitve, predloge, potoki, Dedovanje z virtualnimi funkcijami, ... moraš imeti dobro predstavo o tem, kakšne so vaše početje. (Če je C + + prevajalnik za AVR, ki podpira te stvari), Mala spomini so verjetno največji sovražnik Object Oriented design. Za trenutek sem poskusil uporabiti le podmnožico knjižnice C standard za AVR, na primer ne scanf ali sprintf metode, saj povečujejo pripravljeni dodeliti oznako velikosti (3 do 5 kB)
Zakaj bi C + + je več pomnilnika intenzivno kot C ? Deluje natanko tako kot C pri zbiranju, tako da bi se razlika blizu nič. Prav tako, zakaj bi dodeljevanje pomnilnika je večji problem v C + +, kot je to v C? Po vseh newlib uporablja enake postopke za dodeljevanje pomnilnika, s C + +, kot jih ima v C. Lahko uporabite kup dodelitev v C + + preveč kljub temu, da bi bilo nekoliko omejevalno. Simon

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back