C Intervju vprašanja

P

popat_panjaru

Guest
Pozdravi vse, kar imam toliko dvomov v času intervjuja ... plz spodbuda mi rešitev 1) Kakšna je razlika med C in C + +? 2) Kaj je objektno orientirani programski jezik? 3) Kaj je abstrakcije in enkapsulacija? 4) Razložite ključne besede: javni, zasebni, zaščiteni. 5) Kaj je na več ravneh in večkratno dedovanje? 6) Kakšen je pomen diagramov subjekta odnosu? 7) Kaj je normalizacija? 8) Katera časovna zahtevnost je boljša-O (n ²) ali O (n lg n) in zakaj? 9) Katere so različne algoritmov? 10) Kaj je navojev? Kaj je potrebno, da imajo nit? plz pomoč mi člani Popatlal Panjarawala

1) c, ker ni objektno usmerjeni 2) vrsto programov, v katerih programerji opredeliti ne le podatkovni tip strukture podatkov, temveč tudi vrste dejavnosti (funkcije), ki se lahko uporablja za podatkovno strukturo. Na ta način, podatkovna struktura postane objekt, ki vsebuje podatke in funkcije. Poleg tega lahko programerji vzpostaviti odnose med enim in drugim predmetom. Na primer, lahko objekti podedujejo lastnosti od drugih predmetov. 3) odvzem skriva podrobnosti in enkapsulacija je kar nekaj zasebnih. 4) javna metode ali podatkov, so tipi, ki so dostopne v isti enoti pakiranja ne glede na to, če so dostopni od zunaj class.private moremo dostopati izven razreda. 5) multilevel dedovanje pomeni, da matično razred ima otroka, nato pa, da otrok ima tudi otroka in tako naprej ...... pa večkratno dedovanje pomeni enega otroka z dvema ali več matičnih razredov. 9) izbira vrste, vstavljanje razvrstite, kup razvrščanje, urejanje z zlivanjem, hitro urejanje, mehurček razvrstite, radix sortiranje, razvrščanje bin, shell razvrščanje, štetje nekako ...

Je bil to res intervju C? Noben od teh vprašanj se nanašajo na jezik C. C vprašanja so običajno okrog kazalci, konstrukti, vrsta litje, skladiščenje razred, hlapne, zaporedje točk, in podobne stvari.

Tisti ne gre iz C, v bistvu vprašanja so iz objektnega koncepta programiranja, kot so Java, C + +. Od ll Google u "dobili odgovore na ta vprašanja. To so zelo osnovna vprašanja. Tisti, ki vedo malo objektnega progamming bi morala dati odgovore enostavno.

Panjaru .. ur sprašuje zelo preprosta vprašanja .. in ki niso povezani s C. ... NO telo od teh vprašanj v intervjuju C ... Če u želijo naučiti C + + .. samo pojdi in se naučili, potem je mogoče, da u odgovori enostavno. brez vprašanja koli ... k vse najboljše. plz priti ven Podobni intersted vprašanja .... k SRINU

Po mojem mnenju. Jaz ne bi niti trudile videti v C + +, to je grdo bodged up špageti zmešnjavo jezika, skrunitev čistosti C's. Leaky bug spomin prevajalnika, bo nič drugega kot slab spomin, v nekaj letih, se skriva v datotekah nekaterih mazohist freak unix programer, tipkanje nekje na njegov zapleten, pisati enkrat, ne razumem spet kodo. "Več o tem, C + + v 21 dneh", Duh! ne misliš 21 let? Mislim tiste delne predlogo specializacije in vaše obratovalne funkcionalnosti z nepopolno o primeru prinese solze v oči, oh ti zapravili let. Zdaj C #, to pot, sodobnejšo obliko varno jezik s pobiranjem smeti thats resnično produktivno užitek kodo. C na steroidih. Visual Studio, premešamo in max, ne skrbi, kateri jezik boste uporabili, malo perl, malo ruby, pomišljaj osnovnih, veliko C #, CLR pravila! CLR je OS neodvisen, ni nujno, da bo operacijski sistem Windows.

Hi sem ugotovil, da član vprašal isto vprašanje na tem forumu pred nekaj meseci. Pls uporabite polje za iskanje, da bi našli tega vprašanja s pripombami

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back