brezprekinitveno napajanje

G

Gregory Okello

Guest
Hi guyz
Am ki delajo na projektu ups in sem zelo potrebujejo enostaven shematičen vezja in se lahko design.Specifikacije vključujejo ac vhod in izhod za 240V AC in je na spletu tipa.

mimo

ček to ne vem, če je to dovolj za vašo vlogo, ampak sem ga je uporabilo enkrat.
http://www.electronicsforu.com/electronicsforu/lab/ad.asp?url=/efylinux/circuit/cir64.htm&title=UPS% 20for% 20Cordless% 20Telephones

Živjo

Checked mestu, ki ga pakitos, vendar še vedno strjena lava zaslužiti vezja i, potrebnih za ups.Pliz vsak tisti, ki ve, preprosto vezje UPS assit.Lahko post prek svoj email-okellogreg (at) yahoo.com.Njegova nujno

mimo

Tukaj je vezje, ki pakito dal za vas.
s spoštovanjem.

Hi Kripton

Am zelo thankfull za vezje, ki ste mi poslali, je lahko v veliko pomoč pri mojem projektu.Imam problem o tem, kako deluje in kako priti z vrednostmi sestavin pri oblikovanju to.Hvaležen bi vsa prizadevanja v smeri these.Anyone, ki lahko assisst, please help Kripton v assissting me.

--- Blagoslovi, mimo

Gospod Gregor, sem poslal projekt ima tudi nekaj informacij si lahko preberete?Pa je od EFY revije, katerih vezja testira in sem to tudi tukaj, ko je informacije, če še vedno potrebujete pomoč specift le v podrobnostih
UPS Za Brezžični telefoni
Brezžični telefoni so zelo priljubljena danes.Ampak oni imajo veliko pomanjkljivost, kar pomeni, da jih ni mogoče izvajati v času napajanja.Zato po navadi je še redni telefonski povezana vzporedno z cordless telefon.To vodi v pomanjkanje tajnosti.UPS je trajno rešitev tega problema.Ker je UPS namenjen samo za brezvrvične telefone, je njegova izhodna moč omejena na okoli 1.5W.To je dovolj za delovanje večine brezžičnih telefonov, saj zaposluje le majhno zmogljivost kartice (ponavadi 9V/12V, 500mA), da se omogoči delovanje vezja in napolniti baterijo prisotne v slušalko.UPS trenutno namenjen je on-line tipa.Tu je inverter "za" v celotnem, ne glede prisotnosti omrežja AC.Ko je AC omrežno Trenutno je enak pretvori v DC in krmljenje inverter.Del omrežja prečiščenega izhod se uporablja za polnjenje baterije.Ko električnega omrežja ne uspe, dobava DC inverter, da je iz akumulatorja, in od tega se dobi na AC inverter output.To je prikazano na sliki.1.Žično vezje okrog IC CD4047 je Nepostojani multivibrator deluje pri frekvenci 50 Hz.Q in Q rezultati tega multivibrator neposredno pogon moči MOSFETs IRF540.Konfiguracija uporablja, je push-pull tipa.Inverter proizvodnja se filtrira in trni so zmanjšati z uporabo MOV (kovinski oksid varistorjev).Inverter uporablja transformator navadne 9-0-9, 1.5A omrežja transformator na voljo na trgu.Dve LED (D6 in D7) kažejo prisotnost omrežja / battery.Omrežno dobave (če je prisoten), je stopil dol, popravijo, in filtrirana z uporabo diod D1 in D4 skozi kondenzator C1.Del te ponudbe se uporablja tudi za polnjenje baterije.Namesto enotnega 12V, 4AH baterija, lahko enega od dveh 6V, 4AH baterije (sunca ali katere koli druge primerne blagovne znamke).Vezje lahko enostavno sestavljeni na splošne namene PCB in postaviti v kovinski škatli.Dveh transformatorjev je lahko nameščena na šasijo polje.Prav tako se lahko dve bateriji nameščena v okvir s pomočjo podpore objemke.Prednji in zadnji plošči modelov so prikazane v Fig.3.Isto vezje lahko prinesejo do 100W, če inverter transformator in polnjenje transformator nadomestijo z višjo oceno trenutnega transformatorjev, tako da se lahko sistem uporablja tudi za nekatere druge aplikacije, kot tudi.
Mimogrede tu zahvaliti, da ga potisnete mi je pomagal in ni rekel hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back