O
omeralich
Guest
dragi lahko vse to sliši malo nejasen, vendar je to, kar je:.. (pravzaprav sem delal na projektu za brezžični prenos energije z uporabo dveh odmevalo tuljav načrtovanje in testiranje strojne opreme Izkazalo se je, kar dobro mi je uspelo za krmo 56watts. in prejela 39watts na razdalji 1,5 metrov. vem številke niso obetavne, ampak to je točno tisto, kar moram storiti. hočem optimizirati parametre izboljšati prenos moči in za to imam za simuliranje različnih vrst zanke in moči izgub . Vem, da bi to storili prej, preden načrtovanje strojne opreme, ampak zdaj sem res, da zmanjša stroške in ne obratno inženirstvo za optimizacijo je moj dejanski problem je, da jaz ne vem o nobene programske opreme z zmogljivostmi za simulacijo / oblikovanje zanke in ocenite moč EM prenos. * vem, da bodo strokovnjaki tam je smeh branju tega, ampak za newbies, kot sem sam, to ni antene in ne dela na mikrovalovni pečici. to je čista energija, ki jih povzroča prenos elektromagnetno polje, ki odmeva tako tuljave Ok,. če kdo razume problem in pripravljen, da mi pomagate, se resnično hvaležni. hvala vnaprej. razveseliti